Search
Close this search box.

Doe mee met de WK-poule

Doe mee met de gratis WK poule en voorspel de uitslagen van de WK voetbal wedstijden tijdens het WK 2018 in Rusland. We weten allemaal dat Nederland niet meedoet. Daarom is het des te leuker om mee een WK pooltje in te vullen. Want dan is het tenminste nog spannend om het WK te volgen! Aanmelden kost je slechts een halve minuut. Je kunt daarna meteen gaan voorspellen. Meld je hier gratis aan

WK pooltje invullen
In de WK pool vul je je voorspellingen in van de uitslagen van de WK wedstrijden. Uiteraard is het heel moeilijk om de uitslag perfect te voorspellen. Daarom krijg je ook punten als je de uitslag bijna goed hebt. Heb je de uitslag helemaal goed, dan verdien je 10 punten.

Er zijn ook veel punten te verdienen met het voorspellen van de landen die ver gaan komen. Van de duizenden mensen die tot nu toe de WK pool hebben ingevuld denkt 33% dat Duitsland het WK voetbal gaat winnen. Ook Frankrijk (19%) en Brazilie (15%) maken volgens de deelnemers kans om het WK te winnen. Welk land denk jij dat het WK 2018 in Rusland gaat winnen?

WK pooltje invullen

Maak een vrienden WK pooltje
Tijdens WK’s en EK’s worden heel veel pooltjes gemaakt met vrienden en collega’s. In vele kantoren spelen collega’s met elkaar in een zelf gemaakte pool. Ook met onze WK pool kun je zelf een eigen WK pooltje maken. Hoe je een eigen WK pooltje maakt leggen we je hieronder uit.

Nadat je je hebt aangemeld voor de gratis WK pool kun je via ‘poules’ een eigen pooltje maken. Allereerst dien je een leuke naam te verzinnen voor je pooltje. We adviseren je een naam te nemen die past bij de mensen die je gaat uitnodigen. Maak je bijvoorbeeld een pooltje aan voor je vrienden in je woonplaats noem dan de woonplaats in de naam van je WK pool naam, bijvoorbeeld LeidenWK2018. Er zijn al honderden pools aangemaakt dus het kan voorkomen dat de naam al bestaat. Wees dus creatief door er een jaartal of een ander woordje als bijvoorbeeld ‘the best’ bij te verzinnen.

Nadat je de naam hebt verzonnen en hebt aangemaakt kun je mensen gaan uitnodigen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je de link pakken die je ziet verschijnen en deze kun je mailen naar je vrienden of plakken in je facebook. Een andere manier is om de e-mailadressen van je vrienden in te tikken op de poules pagina. Wij zullen deze mensen dan een uitnodiging sturen. In het overzicht kun je zien welk van de mensen je hebt uitgenodigd zich hebben aangemeld. Zie je veel mensen die zich niet hebben aangemeld voor je pooltje? Dan adviseren we je om deze mensen zelf even handmatig te mailen en de pool link in je mailtje te plakken.

Eredivisie voetbalpoule
Naast WK en EK pools organiseren wij ook elk jaar een Eredivisie voetbalpoule op onze website Intikkertje.nl.

ook interessant

Quincy Promes is nog altijd teleurgesteld dat Oranje het WK heeft misgelopen. Dat blijkt wel uit berichten over...

Robin van Persie was er door zijn blessure niet bij in het duel van Manchester United tegen West...

Facebook maakt korte metten met een oud-Hollandse traditie. Althans, dat ligt wat genuanceerder: foto’s van Zwarte Piet zijn...

Paul Onuachu: wij hadden nog nooit van hem gehoord, maar hij zal nog steeds door de hoofden van...

Nog 3 uurtjes te gaan! Nederlanders zijn creatief, maar ook de Costa Ricanen kunnen er wat van. Ze...

Ook in Nederland komt er vaker matchfixing voor dan we allemaal denken. Ondanks de hevige strijd die de...