Search
Close this search box.

Dit zijn de 3 knappe Dochters van Sylvester Stallone

Sylvester Stallone is een van de bekendste acteurs en regisseurs van Amerika. Je kent hem misschien beter van zijn rol als bokser Rocky Balboa of Vietnamveteraan John Rambo. Maar wist je ook dat hij drie prachtige dochters heeft? Wij stellen je voor aan Sistine, Scarlet en Sophia.

In totaal heeft Sylvester Stallone vijf kinderen. Uit zijn eerste huwelijk met actrice Sasha Czack hield hij twee zoons over: Sage en Seargeoh. Toen het vuur tussen de twee was gedoofd, vond de acteur in voormalig model Jennifer Flavin een nieuwe liefde. De twee hebben samen drie dochters gekregen: Sophia, Sixtine en Scarlet Rose Stallone.

De drie knappe dochters van Sylvester Stallone

Inmiddels heeft Stallone nog maar vier kinderen. Zijn oudste zoon Sage overleed in 2012 aan een hartstilstand. Sindsdien is Sylvester ook heel anders naar het vaderschap gaan kijken. “Ik ben nu een veel betere vader en echtgenoot dan voorheen. Soms denk ik weleens dat mannen moeten wachten met kinderen tot ze vijftig zijn. Je komt er dan pas achter dat het niet de successen zijn die tellen, maar de mensen om je heen. Werk boven je kinderen plaatsen was een tragische fout, dat zal me niet meer overkomen.”

Dat heeft Sylvester Stallone laten zien in hun eigen realityprogramma The Family Stallone. Daarin waren Sylvester, Jennifer en hun drie dochters te zien in het dagelijks leven.

Sophia Rose Stallone (27)

Stallone en Flavin verwelkomden dochter Sophia Rose op 27 augustus 1996 in Miami. Al vroeg bleek zij een hartafwijking te hebben. Daarom is ze, toen ze nog maar twee maanden oud was, geopereerd en dat gebeurde in 2012 opnieuw. Uiteraard ook met het verleden van Sage in het achterhoofd.

Sophia Rose is de dochter van Sylvester Stallone

In een interview met Paris Match zei Flavin dat Sophia van alle drie hun dochters het meest op haar vader lijkt. “Ze hebben ook een heel bijzondere band, ze denken hetzelfde en gebruiken zelfs dezelfde gebaren. Sophia is de liefde van zijn leven.”

Sophia heeft gestudeerd aan de University of Southern California. Daar studeerde ze in 2019 af bij de studie Fashion. Momenteel heeft ze samen met haar zus Sistine een eigen podcast, de Unwaxed Podcast. Daarnaast runt ze een digitale boekenclub op Instagram, genaamd Favorite Book Club.

Sistine Rose Stallone (26)

Sistine Rose werd geboren op 27 juni 1998 in Los Angeles. Blijkbaar was de inspiratie voor de tweede namen op. Net als haar moeder begon Sistine aan een modellencarrière. In 2016 tekende ze een groot contract bij IMB Models en sindsdien heeft ze een hoop modeshows gelopen. Bijvoorbeeld voor Chanel of als model in de fotoshoot voor de adventskalender van tijdschrift Love.

Sistine Rose is de dochter van Sylvester Stallone

Naast haar modellenloopbaan, probeerde Sistine ook een carrière als actrice op poten te zetten. Zo speelde ze in 2019 in de horrorfilm 47 Meters Down: Uncaged en in Midnight in the Switchgrass uit 2021 samen met grootheden als Bruce Willis, Megan Fox en Emile Hirsch.

Daarbij werd Sistine geholpen door haar vader. Bij het instuderen van de teksten voor de audities, speelde Sylvester Stallone de tegenspeler van Sistine. Haar manager heeft haar vervolgens afgeraden om de audio-opnames op te sturen voor de audities. De reden daarvoor is dat de stem van Stallone te duidelijk herkenbaar is. Daardoor heeft ze de fragmenten opnieuw moeten opnemen. En met succes, want ze kreeg de rol uiteindelijk.

Scarlet Rose Stallone (26)

Op 25 mei 2002 kwam ook Scarlet Stallone op deze wereld. En je raadt het al, ook Scarlet heeft ‘Rose’ als tweede naam gekregen. In 2021 rondde Scarlet de middelbare school af. Scarlet heeft dan weer meer de genen van haar vader, die vroeger ook heel sportief was. Scarlet doet aan atletiek op behoorlijk niveau.

Scarlet Rose is de dochter van Sylvester Stallone

Daarnaast hoopt ze haar zus en haar moeder achterna te gaan en ook door te breken als model. In februari 2024 maakte Scarlet haar debuut in de New York Fashion Week toen ze de Tommy Hilfiger-show binnenliep, en haar vader was daar om haar aan te moedigen. “Ik kan je vertellen dat ik een heel trotse vader ben”, zei Stallone tijdens de show. In 2017 werden Scarlet, Sistine en Sophia uitgeroepen tot Miss Golden Globes.

ook interessant

Rafael van der Vaart verwelkomde gisteravond zijn tweede kindje. De piepjonge handbalster Estavana Polman schonk hem dochtertje Jesslynn....

Terwijl wij allemaal naar AC Milan – Ajax zaten te kijken, was de andere wedstrijd in de poule...

Er staat weer een weekje Europees voetbal op het programma. Feyenoord en PSV spelen donderdag in de Europa...

Hier in Nederland is het nog steeds niet heel ongewoon om begin december als Zwarte Piet rond te...

Louis van Gaal heeft na het WK alleen interesse in een Engelse topclub. Dat zegt de 62-jarige trainer...

Frankrijk zal het tijdens het WK moeten doen zonder sterspeler Franck Ribery. Een flinke domper voor de Franse...