Search
Close this search box.
Dochters Ruud Gullit

Dit zijn de vier dochters van Ruud Gullit (waarvan één bloedmooi is)

Uit drie verschillende relaties hield Ruud Gullit maar liefst zes kinderen over. Hij kreeg twee zoons en vier dochters, al wil een van die dames niks met hem te maken hebben. Van zijn dochters springt er één echt bovenuit: Joëlle. Een overzichtje van de dochters van Ruud Gullit!

In het kort:

Felicity Gullit

De eerste dochter die Ruud Gullit kreeg, was met zijn eerst vrouw Yvonne de Vries. In 1985 zetten zij Felicity op deze wereld. Felicity is geboren in Eindhoven, woont in Amsterdam, studeerde Hotel- en hospitality management aan de Tio Nederland en werkt in de marketing. Daarnaast weet ook Felicity hoe het is om een dochter te hebben. Zij beviel in februari 2023 van haar eerste kind. Haar dochter heet Skye.

Felicity Gullit is de eerste dochter van Ruud Gullit
© Instagram: @Felicitygullit & @Ruudgullit

Charmayne Gullit

De bevalling van Felicity was echter niet het moment dat Ruud Gullit opa werd, want dat was hij al. Drieënhalf jaar daarvoor kreeg zijn dochter Charmayne al een kind met zoontje Kenyi. Ook Charmayne is afkomstig uit het eerste huwelijk van Ruud met Yvonne. Zij zag twee jaar na haar zus Felicity haar eerste levenslicht.

Charmayne Gullilt is de tweede dochter van Ruud Gullit
© Instagram: @Ruudgullit

Joëlle Gullit

Dan willen we graag even een roffeltje voor veruit de knapste dochter van Ruud Gullit… Joëlle! Joëlle is de dochter van Ruud Gullit en zijn derde vrouw Estelle. Ze komt uit 1997 en is het zusje van profvoetballer Maxim Gullit. Joëlle is veel bezig met Beauty en Lifestyle en heeft een eigen podcast samen met haar moeder Estelle: Estelle & Joëlle all-in. Joëlle volgde een Bachelor Marketing communication and creativity in Amsterdam. Tegenwoordig werkt ze voor zichzelf als Content Creator. Op haar Instagram-pagina is in ieder geval genoeg leuke content te zien.

Joëlle Gullit is de vierde dochter van Ruud Gullit
© Instagram: @Joellegullitc

Cheyenne Gullit

Tot slot heeft Ruud Gullit ook nog een vierde dochter. Althans, volgens de wet. Cheyenne Gullit komt uit het tweede huwelijk van Ruud met Cristina Pensa. Cheyenne kwam in 1994 op deze wereld. In Privé vertelde ze een aantal jaar geleden zich niet echt een dochter van Ruud Gullit te voelen. “Eerlijk gezegd voel ik mij geen kind van hem. Het aantal keren dat ik hem in mijn leven gezien heb, is op twee handen te tellen. Toen ik anderhalf was, is hij bij ons vertrokken, en sindsdien heb ik hem nog maar zelden gezien. Ik heb niet veel goede herinneringen aan hem.”

“Gelukkig ben ik niet het enige meisje op de wereld met een slechte vader. Daar houd ik me maar aan vast.” Bij een gebrek aan gezellige familiekiekjes waar Ruud en Cheyenne op staan, nog maar wat foto’s van Joëlle dan. Ook geen ramp natuurlijk.

Cheyenne Gullit is de derde dochter van Ruud Gullit en het halfzusje van Joëlle
© Instagram: @Joellegullitc
Joëlle Gullit is de dochter van Ruud en Estelle Gullit
© Instagram: @Joellegullitc
Joëlle Gullit, de knappe dochter van Ruud
© Instagram: @Joellegullitc

ook interessant

Het verschrikkelijke bericht dat Johan Cruijff getroffen is door longkanker, werd vandaag geschokt ontvangen in de sportwereld. De legendarische nummer...

Het is koploper Ajax vanmiddag tegen FC Utrecht niet gelukt om de afstand op de concurrentie met drie...

Het is inmiddels een beproefd recept: je kind voor kerst iets geven wat hij of zij juist níet...

De kogel is dan eindelijk door de kerk: Memphis Depay tekent bij Manchester United. Dat moet een flinke...

Voetballiefhebbers in Engeland lachen zich momenteel kapot om een filmpje dat is opgedoken van Ronald en Erwin Koeman....

In zijn periode bij Manchester United kreeg Jaap Stam het flink aan de stok met trainer Alex Ferguson....