Search
Close this search box.
Dit zijn de dochters van Ronald de Boer

Hattrick: check de prachtige dochters van Ronald de Boer

We kennen Ronald de Boer allemaal als voormalig profvoetballer, analist en als flink bekritiseerd ambassadeur van Qatar. Maar waar je hem veel liever van wilt kennen, zijn zijn zeer knappe dochters. Wij stellen ze graag aan je voor: dit zijn de dochters van Ronald de Boer.

Instagram: @Ronald_de_boer_

Ronald de Boer heeft zeker niet stilgezeten de afgelopen jaren. Hij heeft namelijk maar liefst zes kinderen. Drie daarvan komen uit zijn eerste huwelijk met Sharon. Hun relatie kwam op een minder fijne manier ten einde. Ronald had al een nieuwe relatie met zijn huidige vriendin toen hij bekendmaakte te gaan scheiden van Sharon. Toch zijn er drie knappe dochters overgebleven uit dat huwelijk.

Maxime, de eerste dochter van Ronald de Boer

De eerste keer dat Ronald en Sharon een kind kregen, was een kleine dertig jaar geleden. Toen kwam Maxime de Boer op deze wereld. Maxime heeft gewerkt als receptioniste bij Talpa Networks en RonGastrobars en is nu guest ambassador bij Nike. Daarnaast verdient ze geld met haar Instagram-account met 13.000 volgers. Maxime heeft een relatie met Daryl en heeft inmiddels ook zelf twee kinderen: Gigi en Shay. Ronald de Boer is dus ook al opa.

Instagram: @Maximedeboer
Instagram: @Ronald_de_boer_

Demi, de tweede dochter van Ronald de Boer

Demi de Boer is halverwege twintig en verreweg de bekendste dochter van Ronald de Boer. Ze heeft namelijk een relatie met rapper Ronnie Flex. Samen hebben zij een realityserie op Videoland. Demi heeft 143.000 volgers op Instagram, werkt als brand projectmanager en is ambassadeur van Prijsvrijvakanties. Demi en Ronnie hebben inmiddels ook al samen een kind genaamd Rémi.

Instagram: @Demideboer

Brooke, de derde dochter van Ronald de Boer

Tot slot heeft Ronald de Boer nog een derde dochter overgehouden aan zijn eerste huwelijk. Brooke is begin twintig en ambieert een carrière in de showbizz- en entertainmentwereld. Ze is ambassadeur van het merk Bgorgeous. Daarnaast is Brooke groot paardenliefhebster en is ze veel te vinden op de manege van haar vader. Brooke heeft 27.000 volgers op Instagram en heeft een relatie met paardentrainer Mitch Laseur. Momenteel studeert ze Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Instagram: @Brookedeboer

Nog twee dochters en een zoon van Ronald

Inmiddels is Ronald de Boer alweer behoorlijk wat jaren gelukkig samen met Suze van Rozelaar en ook met haar heeft hij drie kinderen. Wederom kwamen er eerst weer twee dochters ter aarde: Fenna en Linde, maar bij nummer zes kreeg Ronald de Boer ook eindelijk een zoontje. Zijn zoontje heeft de naam Boaz. Zij genieten nog volop van hun kindertijd.

ook interessant

Ben jij ook één van die 270.000 volgers die Puck Moonen telt? Like je elke pikante selfie die...

Feyenoord-aanvoerder Graziano Pellè was op zijn zachtst gezegd niet al te blij met de gelijkmaker van FC Twente,...

Afgelopen zomer haalde Feyenoord Calvin Stengs terug naar de Eredivisie. Hij is herenigd met Arne Slot en moet...

De geweldige bevlogenheid van Atletico Madrid-coach Diego Simeone ligt ook uitstekend bij de dames. We zagen de Argentijn...

Manchester United heeft een stichting die zich inzet om jonge mensen te motiveren, te leren en te inspireren...

Ajax sloot onlangs een deal met internetboer Ziggo en nam daarmee afscheid van shirtsponsor Aegon. De verzekeringsmaatschappij zegt...