Search
Close this search box.
Dochter van Pierre van Hooijdonk

Pierre van Hooijdonk heeft een wel heel mooie dochter

Pierre van Hooijdonk heeft in Nederland net zoveel vrienden als vijanden. Of je houdt van de excentrieke oud-profvoetballer, of je haat hem. Zijn dochter daarentegen, daar kun je alleen maar van houden. Maak kennis met Fay van Hooijdonk, de dochter van Pierre.

Zo’n dertig jaar lang was Pierre van Hooijdonk samen met zijn ex-vrouw Corina Wielaard. Halverwege 2020 maakte het getrouwde stel bekend te gaan scheiden. Niet omdat er iemand anders in het spel was, maar omdat de koek na zoveel jaren samen simpelweg op was. Toch koesteren zij mooie herinneringen aan hun gezamenlijke periode, wat vooral tot uiting komt in hun twee prachtige kinderen. Dit is trouwens de nieuwe vlam van Pierre.

Fay is de dochter van Pierre van Hooijdonk

Eerst beviel Corina van een zoon: Sydney. Sydney van Hooijdonk is inmiddels net als zijn vader ooit was een bekende profvoetballer. Vijf jaar later kregen Pierre en Corina ook een dochter: Fay van Hooijdonk. Zij is een stuk minder bekend en wij vragen ons hardop af waarom in vredesnaam. De inmiddels negentienjarige Fay is namelijk een dochter om trots op te zijn.

Fay van Hooijdonk is de dochter van Pierre van Hooijdonk
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_

Fay groeide samen op met haar vader Pierre, haar broer Sydney en haar moeder Carolina in Prinsenbeek. Fay kende ondanks haar bekende vader een relatief normale jeugd. Behalve dan dat ze regelmatig tussendoor ‘eventjes’ naar Ibiza op vakantie gingen. Tegenwoordig studeert Fay aan De Rooi Pannen in Breda.

Pierre van Hooijdonk is de vader van Fay van Hooijdonk
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_

Hoewel Fay redelijk in de anonimiteit leeft, heb je haar heel misschien ooit weleens op televisie gezien. Toen ze klein was, heeft Fay samen met haar vader Pierre ooit meegedaan aan het kinderprogramma Mijn vader is de beste! Daar zat haar hele klas op de tribune om Pierre en Fay aan te moedigen. Zij namen het op tegen andere ‘bekende’ Nederlanders met hun zoon of dochter: Charly Luske, Dennis van der Geest en Howard Komproe.

Lees ook: Afkomst, vriendin en vermogen Pierre van Hooijdonk: alles wat je wilt weten

De zus van Sydney van Hooijdonk

Dat kleine schattige meisje is inmiddels uitgegroeid tot een knappe en volwassen dame. Fay heeft altijd op hockey gezeten, maar interesseert zich nu wat meer in het voetbal. Zo is ze regelmatig bij haar broer Sydney van Hooijdonk op de tribune te zien als hij moet voetballen. Enfin, genoeg gebrabbel. Tijd voor wat foto’s!

Fay van Hooijdonk is de zus van Sydney van Hooijdonk
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_
Sydney van Hooijdonk is de broer van Fay van Hooijdonk
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_
De knappe dochter van Pierre van Hooijdonk
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_
Pierre van Hooijdonk is de vader van Fay van Hooijdonk
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_
Fay is het kind van Pierre en Carolina
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_
Fay van Hooijdonk met haar vriendinnen
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_
Fay van Hooijdonk
© Instagram: @Fayvanhooijdonk_

ook interessant

Wesley Sneijder scoorde vanavond de heel erg belangrijke 1-1 voor Nederland tegen Turkije en liet daarna met zijn gejuich...

Wilfred Genee gunt ons op Twitter een interessant kijkje achter de schermen bij een Europa League-avond. Zo tweette de...

Ze gelden als topfavoriet voor elk EK en WK en op de Olympische Spelen, dus we gaan de...

Het Nederlandse estafetteteam heeft zondag goud gewonnen op de 4×100 meter. Het team, bestaande uit Jamile Samuel, Dafne...

Over en uit. Na een paar jaar aanmodderen in Denemarken zette Rafael van der Vaart gisteren een punt...

Paige Spiranac, kennen we haar nog? Een mooiere dame zul je op de golfbaan niet vinden en de...