Search
Close this search box.
Bibi is de knappe dochter van Maurice Steijn

Zo dan! De dochter van Maurice Steijn mag er best wezen

Haar vader is Ajax-coach, dus dat geeft ons reden om aandacht te besteden aan de dochter van Maurice Steijn. Maak kennis met Biba Steijn! Het meisje ziet er lief uit, maar ze heeft een ondeugende kant…

Dochter van Maurice Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

De 23-jarige Biba Steijn kwam twee jaar eerder dan haar broertje Sem ter wereld, die voor FC Twente speelt. Zelf is Biba echter met hele andere dingen bezig. Drie keer raden waarmee. Modellenwerk natuurlijk!

Biba Steijn is de dochter van Maurice Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

Dochter van Maurice Steijn

Biba staat aan het begin van haar carrière en werkt als castingmodel. Ze is 1,69 meter lang, heeft een confectiemaat van 176 en heeft schoenmaat 38. De dochter van Maurice heeft blond en stijl haar, blauwe ogen en maakte er samen met haar nicht vroeger al een hobby van om foto’s te schieten. Ze geeft aan het leuk te vinden om met haar uiterlijk bezig te zijn en het resultaat mag er dan ook best wezen.

Biba Steijn is het zusje van Sem Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

In tegenstelling tot haar vader en broertje heeft Biba zelf niet heel veel met voetbal. Zij heeft altijd op hockey gezeten. Daarnaast is muziek luisteren een grote hobby van Biba. Haar eigen karakter omschrijft ze als ‘rustig, lief, zorgzaam, maar wel altijd in om lol te trappen met vriendinnen, ik hou van lachen’.

Sem Steijn is de broer van Biba Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

Biba moest samen met broer Sem Steijn onderduiken

Maar met een bekende vader, gaat je leven niet altijd over rozen. Toen Maurice Steijn als trainer bij NAC Breda werkte, ontving hij dreigementen van ‘supporters’. Maar die waren niet alleen aan hem gericht, maar ook aan zijn familie. De politie gaf zelfs het dringende advies om Sem en Biba bij hun oma onder te brengen. “Dat grijpt je natuurlijk wel aan, zeker omdat mijn vrouw en ik op dat moment op Ibiza waren. Dan voel je je echt machteloos”, zei Maurice daar destijds over.

Maurice Steijn is de vader van Biba en Sem Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

Dat deden Biba en Sem dan ook, tot de dreiging was afgenomen. “Het was wel gezellig bij oma hoor. Lekker spelletjes doen, met de hond wandelen”, aldus Sem Steijn. “Maar dat neemt niet weg dat het schandalig is hoe ze bij NAC met mijn vader zijn omgegaan. Het doet pijn als je ziet dat je vader onrecht wordt aangedaan.”

En… heeft Biba Steijn een vriend?

Tot slot nog een sappige roddel over Biba Steijn. Biba zou ooit hebben aangerommeld met ADO-speler Boy Kemper. Op dat moment had Kemper een relatie met Kim de Boer, maar die is daardoor overgegaan. Eind 2022 zijn Boy en Biba ook samen gezien in een auto. Biba mag dus gerust ook ‘ondeugend’ nog toevoegen aan haar profiel.

Biba Steijn de nieuwe vriendin van Boy Kemper?
© Instagram: @Bibasteijn_

ook interessant

Carlijn Achtereeke zette een geweldige rit neer op de 3.000 meter. Ben je stiekem een beetje verliefd geworden...

Het Nederlands elftal heeft de tickets voor het EK 2020 in de pocket. Hallelujah, want het waren bittere...

Barrack Obama was op staatsbezoek in Japan en daar hoorde ook een bezoekje aan de heuse ASIMO-robot bij....

Yolanthe, watskeburt?!? Dat was dé vraag die Nederland dit weekend bezig hield. Het AD schakelde daarom, naar goed...

Ajax moet het volgend jaar waarschijnlijk doen zonder spits Kolbeinn Sigthorsson. De spits wil vertrekken bij de club...

Fans van de Italiaanse club Napoli zijn op z’n zachtst gezegd niet blij met het naderende vertrek van...