Search
Close this search box.
Bibi is de knappe dochter van Maurice Steijn

Zo dan! De dochter van Maurice Steijn mag er best wezen

Haar vader is Ajax-coach, dus dat geeft ons reden om aandacht te besteden aan de dochter van Maurice Steijn. Maak kennis met Biba Steijn! Het meisje ziet er lief uit, maar ze heeft een ondeugende kant…

Dochter van Maurice Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

De 23-jarige Biba Steijn kwam twee jaar eerder dan haar broertje Sem ter wereld, die voor FC Twente speelt. Zelf is Biba echter met hele andere dingen bezig. Drie keer raden waarmee. Modellenwerk natuurlijk!

Biba Steijn is de dochter van Maurice Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

Dochter van Maurice Steijn

Biba staat aan het begin van haar carrière en werkt als castingmodel. Ze is 1,69 meter lang, heeft een confectiemaat van 176 en heeft schoenmaat 38. De dochter van Maurice heeft blond en stijl haar, blauwe ogen en maakte er samen met haar nicht vroeger al een hobby van om foto’s te schieten. Ze geeft aan het leuk te vinden om met haar uiterlijk bezig te zijn en het resultaat mag er dan ook best wezen.

Biba Steijn is het zusje van Sem Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

In tegenstelling tot haar vader en broertje heeft Biba zelf niet heel veel met voetbal. Zij heeft altijd op hockey gezeten. Daarnaast is muziek luisteren een grote hobby van Biba. Haar eigen karakter omschrijft ze als ‘rustig, lief, zorgzaam, maar wel altijd in om lol te trappen met vriendinnen, ik hou van lachen’.

Sem Steijn is de broer van Biba Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

Biba moest samen met broer Sem Steijn onderduiken

Maar met een bekende vader, gaat je leven niet altijd over rozen. Toen Maurice Steijn als trainer bij NAC Breda werkte, ontving hij dreigementen van ‘supporters’. Maar die waren niet alleen aan hem gericht, maar ook aan zijn familie. De politie gaf zelfs het dringende advies om Sem en Biba bij hun oma onder te brengen. “Dat grijpt je natuurlijk wel aan, zeker omdat mijn vrouw en ik op dat moment op Ibiza waren. Dan voel je je echt machteloos”, zei Maurice daar destijds over.

Maurice Steijn is de vader van Biba en Sem Steijn
© Instagram: @Bibasteijn_

Dat deden Biba en Sem dan ook, tot de dreiging was afgenomen. “Het was wel gezellig bij oma hoor. Lekker spelletjes doen, met de hond wandelen”, aldus Sem Steijn. “Maar dat neemt niet weg dat het schandalig is hoe ze bij NAC met mijn vader zijn omgegaan. Het doet pijn als je ziet dat je vader onrecht wordt aangedaan.”

En… heeft Biba Steijn een vriend?

Tot slot nog een sappige roddel over Biba Steijn. Biba zou ooit hebben aangerommeld met ADO-speler Boy Kemper. Op dat moment had Kemper een relatie met Kim de Boer, maar die is daardoor overgegaan. Eind 2022 zijn Boy en Biba ook samen gezien in een auto. Biba mag dus gerust ook ‘ondeugend’ nog toevoegen aan haar profiel.

Biba Steijn de nieuwe vriendin van Boy Kemper?
© Instagram: @Bibasteijn_

ook interessant

Ze heeft er net weer een seizoen van haar talkshow opzitten en dat komt goed uit. Presentatrice Eva...

Terwijl wij allemaal naar AC Milan – Ajax zaten te kijken, was de andere wedstrijd in de poule...

In een jaar vol terreur werd ook Oud & Nieuw overschaduwd door een grote terroristische aanslag. 39 mensen kwamen om...

Je zult vast hebben meegekregen dat Dirk Kuyt en Jonathan de Guzman afgelopen week op de Oranje-training hard...

Wat is het salaris van Daley Blind, die al jaren één als van de vaste waardes geldt bij...

Richairo Zivkovic is vanaf de zomer officieel speler van Ajax. Nadat de Amsterdammers eerder al overeenstemming met FC...