Search
Close this search box.
Ruud Gullit

Dochter fileert ‘papa’ Gullit

Ruud Gullit moet diep door het stof in de nieuwste Privé. Dochter Cheyenne (22), een kind uit zijn huwelijk met Cristina Pensa, heeft zich extreem hard uitgelaten over haar vader.

“Toen ik anderhalf was is hij bij ons weggegaan en sindsdien heb ik hem nog maar zelden gezien”, aldus Cheyenne. “Ik heb hem na de scheiding van mijn ouders misschien zeven keer gezien.”

De Italiaanse is ook totaal niet te spreken over het feit dat Gullit in 2012 stopte met het betalen van kinderalimentatie. Om die reden moest ze zelfs haar modewinkeltje in Portugal sluiten. “Dat was een regelrechte ramp.”

Het gaat zeer waarschijnlijk ook niet meer goedkomen met Cheyenne en haar vader: “Ik denk niet dat onze relatie zal verbeteren. Gelukkig ben ik niet het enige meisje op de wereld met een slechte vader.”

ook interessant

Op de Zwitserse televisie was deze week iets vreemds waar te nemen. De Zwitserse omroep SRF deed alsof...

BREKEND nieuws over Sylvie Meis! De bloedmooie ex van Rafael laat er geen gras over groeien op een tripje...

Hij presteert al weken voor geen meter, maar toch blijft Memphis Depay de aandacht op zich vestigen. De bankzitter...

De wedstrijd Ajax – FC Utrecht was al een spektakelstuk, maar daarna hield de spanning niet op voor...

David Luiz kreeg gisteravond twee keer een panna te verwerken, beide keren scoorde Suarez. Het belabberde optreden van...

Real Madrid moet het even stellen zonder sterspeler Cristiano Ronaldo. De aanvaller is geschorst door de Spaanse voetbalbond....