Search
Close this search box.
Lynn is de dochter van Edwin van der Sar

De charmante dochter van Edwin van der Sar

Als voormalig topkeeper van onder meer Ajax, Manchester United en het Nederlands elftal én huidig algemeen directeur van Ajax, is Edwin van der Sar een boegbeeld in het Nederlands voetbal. En hij heeft ook nog eens een hele knappe dochter. Maak kennis met Lynn van der Sar.

Lynn van der Sar is de dochter van Edwin van der Sar
© Instagram: @Lynn_vdsar

Al in zijn jeugd leerde Edwin van der Sar Annemarie van Kesteren kennen. Zij waren elkaars jeugdliefde en in 2006 traden zij in het huwelijk. Op dat moment hadden zij al een aantal jaren twee kinderen. In 1998 beviel Annemarie van hun zoon Joe en twee jaar later kreeg Joe ook een zusje. De inmiddels 23-jarige dochter van Edwin van der Sar heet Lynn.

Lees ook: Alles over Edwin van der Sar

Edwin van der Sar is de vader van Lynn van der Sar
© Instagram: @Lynn_vdsar

De dochter van Edwin van der Sar

Lynn van der Sar woont op dit moment in Den Haag. Tijdens haar periode op de middelbare school werkte ze als serveerster bij een beach club in Noordwijk aan Zee, waar ze woonde met haar ouders. Op haar achttiende begon ze aan een opleiding International Business aan de Hague University. Die opleiding moest ze noodgedwongen na een jaar staken, ondanks dat ze de opleiding wel heel leuk vond.

Lynn van der Sar, de dochter van Edwin van der Sar
© Instagram: @Lynn_vdsar

Daarom begon ze een jaar later opnieuw met International Business, alleen nu aan de Rotterdam Business School. Daar behaalde ze haar Bachelor of Applied Science. Daarvoor moest Lynn in 2022 een halfjaar stagelopen en dat deed ze bij het kantoor van Adidas in Singapore. “Ik ben een hardwerkende, enthousiaste en ambitieuze jonge vrouw die streeft naar het maximale.”

Lynn van der Sar heeft gestudeerd
© Instagram: @Lynn_vdsar

Ze noemt zichzelf dan ook leergierig, communicatief sterk, een goede spreker (zal ze vast niet van Edwin hebben), een goede schrijver, goed in de samenwerking en beschikt over organisatorische kwaliteiten. Deze dame heeft dus veel meer in huis dan alleen een knap koppie.

Lynn van der Sar is het zusje van Joe van der Sar
© Instagram: @Lynn_vdsar

Edwin en dochter Lynn in reclamespotje

Edwin van der Sar en zijn dochter Lynn hebben ook ooit samen een poging gedaan om de Loden Leeuw te winnen. Zij waren te zien in een reclamespotje van Milner waarbij ze samen aan het voetballen waren op een grasveldje. Daarbij dook vader Edwin een schot van Lynn uit de verre hoek, tegen een auto aan. En tussendoor probeerden ze ook de melk en kaas van Milner nog even aan te prijzen.

Lekker makkelijk geld verdienen natuurlijk, zo’n reclamespotje. Maar er zaten nog wel wat haken en ogen aan. Zo had het management van Van der Sar uitonderhandeld dat Edwin en zijn dochter ook een dag in een geel Milner-busje door Nederland moesten rijden om Nederland kennis te laten maken met Milner. Daar zullen Edwin en Lynn vast de dag van hun leven hebben gehad!

Lynn van der Sar samen met haar vader Edwin van der Sar
© Instagram: @Lynn_vdsar

ook interessant

Als je slecht tegen gruwelijke tackles kan dan moet je bovenstaand filmpje maar even overslaan. In de Viëtnamese...

Uit onderzoek van ING is gebleken dat Nederlanders gemiddeld slechts 39 euro overhebben voor WK-goud. In Chili, dat...

We hebben het vaak over de Nederlandse transferflops in de Premier League en vergeten daardoor bijna dat Georginio Wijnaldum het gewoon uitstekend...

Hèhè, het is eindelijk officieel: Guus Hiddink is de nieuwe bondscoach van Oranje. Dat heeft de KNVB zojuist...

Vanavond staat de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United op het programma. Er zijn al veel redenen opgenoemd waarom...

Bastian Schweinsteiger maakt het blijkbaar niet veel uit met welke bal hij zijn favoriete sport beoefend. De middenvelder...