Search
Close this search box.
De vriend van... Partners hockey dames

Dit zijn de partners van de hockeydames op een rijtje

Ze gelden als topfavoriet voor elk EK en WK en op de Olympische Spelen, dus we gaan de komende tijd (hopelijk) nog heel veel zien van de Nederlandse hockey dames. Heb je stiekem een oogje op een van de bevallige hockeysters? Hieronder zetten we de partners van de dames op een rijtje. Met als bonus: de vrijgezellen.

Floris Wortelboer is de vriend van Sanne Koolen

Sanne Koolen vriend
© Pro Shots

Sanne is gelukkig met hockey-international Floris Wortelboer, zo kunnen we opmaken uit de vele blije Instagram-kiekjes van het stel. De twee hebben elkaar leren kennen op een feestje. “In het begin was hij minder fan van mij dan ik van hem, had ik toen het gevoel”, zei Sanne ooit over hun relatie. Maar dat is helemaal goed gekomen. Inmiddels wonen Sanne en Floris al ruim drie jaar samen in Amsterdam.

Floris Wortelboer is de vriend van Sanne Koolen
© Instagram

Terrance Pieters is de vriend van Xan de Waard

Vriend Xan de Waard
© Pro Shots

Sorry liefhebbers, ook Xan is voorzien. Haar vriend is Terrance Pieters, eveneens hockey-international. De aanvoerder van het vrouwenteam geeft aan dat haar relatie haar veel heeft gebracht. “Sinds we samen zijn, realiseer ik me nog meer welke privileges ik heb”, zei ze tegen De Volkskrant. “Daar denken wij witte mensen nooit over na. Wij realiseren ons niet de bevoorrechte positie waarin wij verkeren. Als Terrance en ik samen een winkel binnen gaan met onze hoodie aan, loop ik gewoon door. Daar denk ik niet bij na. Terrance zet zijn capuchon af en groet uitgebreid de medewerker. Zo van: ik kom hier alleen maar om te kopen.”

Xan de Waard vriend
© Instagram

Danny Stempher is de vriend van Laura Nunnink

Laura Nunnink vriend
© Instagram

Op Laura’s Insta kunnen we lezen dat ze al ruim tien jaar gelukkig is met Danny Stempher. Gefeliciteerd! Danny doet net als Laura aan hockey op hoog niveau, maar dan in een andere tak van sport. Hij is namelijk professioneel ijshockeyer. Danny speelt bij de Tilburg Trappers en komt uit in de Duitse competitie. “Ik vind het een heel leuke sport op naar te kijken”, zei Laura in een interview met TeamNL.

De vriend van Laura Nunnink
© Instagram

Thijs van Dam is de vriend van Pien Sanders

Pien Sanders vriend
© Pro Shots

Net als Sanne is ook Pien gelukkig met een mannelijke hockey-international. Te weten Thijs van Dam, die ook actief is voor Oranje. Ze leerden elkaar kennen toen ze allebei een EK met Nederland Onder-18 hadden in Santander. “Thijs viel me meteen op, hij heeft een heel leuke uitstraling en een knappe kop”, zei Pien tegen Helden Magazine. “We gingen in Spanje samen kaarten met andere jongens erbij. Probeerden we samen een beetje vals te spelen, haha. We voelden elkaar aan en daar begon het flirten.”

Eenmaal terug in Nederland gingen de twee op date en inmiddels zijn ze al acht jaar samen. Ze wonen samen in Rotterdam. “We hebben het ook weleens over trouwen”, zei Pien. “Van mij mag Thijs snel op z’n knie gaan, hoor! Ik zou het heel leuk vinden om verloofd te zijn met Thijs.”

Vriend Pien Sanders
© Instagram

Maria Verschoor heeft een vriend

Maria Verschoor vriend
© Instagram

Maria Verschoor had tot januari 2015 een kortstondige relatie. Maar na een halfjaar ging het uit. “Het werkte gewoon niet. Ik ben veel weg en heb weinig tijd. Ik snap dat het lastig is om daarmee om te gaan. Ik vind het ook wel goed zo, lekker rustig. Behalve als ik echt helemaal verliefd word dan, dat hou je niet tegen.” En zo geschiedde. Inmiddels is ook deze vrolijke krullenbol voorzien. Haar vriend, waarvan de naam onbekend is, werkt in Zuid-Afrika. Beiden lijken erg gelukkig met hun LAT-relatie.

Wie is de vriend van Maria Verschoor?
© Instagram

Tim Drummond is de vriend van Eva de Goede

Tim Drummond is de vriend van Eva de Goede
© Pro Shots

Eva de Goede verhuisde voor de liefde naar Zuid-Afrika, waar ze hockeyer Tim Drummond ontmoette. De twee zijn inmiddels getrouwd en wonen weer in Nederland. Daarom mogen we haar inmiddels Eva Drummond noemen. Beiden spelen hockey op het hoogste niveau in Den Haag. Het huwelijk vond plaats zonder al te veel poespas. Het werd een besloten ceremonie voor familie en vrienden.

Vriend Eva de Goede
© Instagram

Reneé van Laarhoven heeft zes jaar relatie

© Instagram

Zes jaar geleden kregen Reneé van Laarhoven en Sander de Wijn een relatie met elkaar. En driemaal raden wat Sander voor de kost doet… Juist! Ook hij is professioneel hockeyer. Sander speelde jarenlang voor de Oranje hockeymannen. Reneé zat steevast op de tribune bij wedstrijden van haar vriend. Inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Sander is international af en Reneé zit tegenwoordig juist wél bij de selectie. En uiteraard zit Sander nu ook op de tribune.

Reneé van Laarhoven heeft relatie met Sander de Wijn
© Instagram

Frédérique Matla heeft geen vriend

Frederique Matla heeft een vriend
© Pro Shots

Een vlugge blik op de Insta van topper Frédérique Matla doet vermoeden dat ze een vriend heeft, maar dat blijken haar beide broertjes te zijn. Frédérique is dus nog single!

Raphaël Korse is de vriend van Lidewij Welten

Lidewij Welten is samen met een model
© Instagram

Ook bij de mooie Lidewij zul je achter het net vissen, want ze is samen met een topmodel: Raphaël Korse. Lidewij en het fashionmodel kwamen met elkaar in contact via Instagram. In 2018 nodigde de hockeyster Raphaël uit om het WK hockey in Londen bij te wonen en daar is de vonk definitief overgeslagen. Mooi verhaal: Raphaël zou eigenlijk na de kwartfinale weer vertrekken. Hij stond op het vliegveld terug naar Nederland, maar ná de douane kreeg hij ineens enorme spijt. Hij keerde om en bleef om de rest van het toernooi te aanschouwen. Dat zal vast grotendeels met Lidewij te maken hebben gehad.

© Instagram

Felice Albers met Jim Ooms

Felice Albers heeft op dit moment een relatie met Jim Ooms. Die relatie houdt al meer dan vier jaar stand. Regelmatig post Felice leuke kiekjes met haar vriend, bijvoorbeeld als ze weer aan het genieten zijn op vakantie in Curaçao.

Felica Albers heeft een vriend
© Instagram

Anne Veenendaal gaat met andere hockeyster

Anne Veenendaal is een van de weinige speelsters uit het Nederlandse hockeyteam die op vrouwen valt. Ze is samen met collega-keepster Ayeisha McFerran, een Ierse. Ze wonen samen in Utrecht. Ze hebben tijdens Nederland tegen Ierland weleens tegenover elkaar gestaan. Ayeisha is dan bikkelhard. “Anne wil dan graag een praatje maken, maar ik ben alleen met de wedstrijd bezig. Ze is dan gewoon één van onze tegenstanders.”

De vriendin van Anne Veenendaal is Ayeisha McFerran
© Instagram

Yibbi Jansen verliefd op Bram van Battum

Yibbi Jansen heeft een relatie met Bram van Battum, ook weer een hockeyer. Van Battum maakte in 2022 zijn debuut voor het Nederlandse hockeyteam. Voor zijn debuut liet hij zich adviseren door zijn vriendin Yibbi. “Ze vertelde me dat ik rustig moest blijven. Nou, dat is niet gelukt. Ik heb kort geslapen, de adrenaline gierde door mijn lichaam.”

Yibbi Jansen heeft geen relatie met een vriend
© Instagram: @Yibbijansen

Joosje Burg nog niet bezet

Leuk en aardig allemaal, die bezette hockeyvrouwen, maar wie is er eigenlijk nog single? We hebben nog twee knappe hockeydames in de aanbieding die nog niet bezet zijn. Wat te denken van de 26-jarige Joosje Burg. Het lijkt erop dat zij de ware nog niet gevonden heeft. Toch een klein wonder als je zo door haar Instagram-foto’s scrollt.

Joosje Brug is vrijgezel
© Instagram: @Joosjebrug

Freeke Moes is nog vrijgezel

Vriend van Feeke Moes
© Instagram

En tot slot nog meer goed nieuws! Het extreem knappe hockeytalent Freeke Moes is nog vrijgezel. De 24-jarige Freeke kan niet alleen een aardig balletje slaan, maar heeft ook haar uiterlijk mee, kunnen we wel stellen.

Freeke Moes is vrijgezel
© Instagram

ook interessant

Sterspits Radamel Falcao gaat niet naar het WK. De blikvanger van Colombia heeft een kruisband in zijn linkerknie...

Net als de meeste mensen had ook de Turkse president Erdogan met afschuw gekeken naar de PSV-fans die...

Het glamourkoppel Sylvie en Rafael is niet meer dan een vage herinnering, want beide beroemdheden hebben sinds hun...

Santiago Arias speelt al jaren bij PSV, maar weinigen zullen het heftige verleden van de 25-jarige verdediger kennen....

Het kersverse tijdschrift van Johan Derksen is het lezen niet waard. Althans, dat vindt mediarecensent Peter Zantingh. Hij...

Steeds meer voetbalclubs stappen over op kunstgras. Vanaf volgend seizoen zal ook Sparta zijn wedstrijden afwerken op kunstgras....