Search
Close this search box.
Ex-vrienden Sylvie Meis: van Zlatatan tot Niclas Castello

Van Zlatan tot Khedira: de waslijst aan exen van Sylvie Meis

Dé ex van Sylvie is natuurlijk Rafael van der Vaart. Maar Raf is zeker niet de enige. Zo zette Sylvie Meis haar Niclas Castello, haar tweede man, onlangs aan de kant. Ga er maar goed voor zitten: dit zijn de ex-vrienden van Sylvie Meis voor je op een rijtje.

In het kort:

Alle exen van Sylvie Meis op een rijtje
© Instagram: @Sylviemeis

NAC’er Maarten Atmodikoro eerste vriend van Sylvie Meis

Als je dacht dat Rafael van der Vaart de eerste voetballer was die Sylvie aan de haak sloeg: think again! De Bredaase had twee jaar een relatie met voormalig NAC-verdediger Maarten Atmodikoro. We schrijven dan eind jaren 90, als Sylvie haar tienerjaren net achter zich heeft gelaten en nog een programma over Flippo’s presenteert. Al snel zag Sylvie dat er bij Ajax meer te halen viel, en werd Atmodikoro schaamteloos aan de kant geschoven. Hij stopte in 2001 met voetballen.

Sylvie Meis had een relatie met Maarten Atmodikoro
© Pro Shots

Sylvie had ook avontuur met Zlatan Ibrahimovic

Na de relatie van Sylvie met Atmodikoro bleef ze haar heil in de voetbalwereld zoeken. Zo had ze ooit een one night stand met Zlatan Ibrahimovic. Dat was op zijn zachtst gezegd een zeer pikante, want Zlatan en Rafael van der Vaart konden elkaars bloed wel drinken als teamgenoten bij Ajax.

Zo heeft Zlatan Van der Vaart in een oefeninterland ooit bewust geblesseerd. Toen Zlatan later bij Ajax ruzie kreeg met Raf, greep hij zijn avontuur met Sylvie aan om hem te pakken. “Yeah, yeah, I f•cked your girlfriend“, gooide de Zweed er toen uit.

Sylvie Meis trouwde met Rafael van der Vaart

Of hij het nou leuk vond of niet, aanstormend Ajax-talent Rafael van der Vaart was in 2003 al de derde voetballer van Sylvie. De twee stapten in 2005 in het huwelijksbootje en kregen een jaar later een zoon: Damián. Een sprookjeshuwelijk werd het echter niet. Zowel Syl als Raf nam het niet zo nauw met de echtelijke voorwaarden en na een openbare ruzie op oudejaarsavond 2012 zette het koppel er definitief een punt achter. Tegenwoordig is Estavana Polman de vriendin van Rafael van der Vaart.

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart waren ooit getrouwd
© Pro Shots

Vreemdgaan met Balasz Vajta

Rafael ging vreemd met Sabia, maar ook Sylvie bleef haar ex niet trouw. Voormalig mrs. Van der Vaart onthulde zelf dat ze in 2010 tussen de lakens dook met piloot Balasz Vajta. In die tijd was ze herstellende van borstkanker en onzeker over haar lichaam. Ze vond troost bij de piloot. “Onze gesprekken werden steeds intiemer”, is Sylvie openhartig tegenover Closer. “Van het een kwam het ander en voordat ik het werkelijk begrijpen kon, waren we in het hotel en gebeurde het.” Rafael ontdekte de affaire, maar de twee besloten hun huwelijk een tweede kans te geven.

Balasz Vajta is een van de exen van Sylvie Meis
© Facebook: Balasz Vajta

Grote spijt van relatie met zakenman Guillaume Zarka

Deze Franse zakenman was (zover bekend) de eerste liefde van Sylvie na haar breuk met Rafael. Een kortstondige scharrel waar ze behoorlijk veel spijt van kreeg, want toen het na vier maanden uitging stapte Guillaume naar de roddelbladen. De twee zouden al na twee minuten in bed zijn beland, zonder dat hij Sylvie’s naam wist. Leugens, reageerde een woedende Sylvie later op die beweringen. Dat is natuurlijk niet het imago dat je jezelf wil aanmeten.

Guillaume Zarka, de ex van Sylvie Meis
© Twitter: @Guillaumezarka

Meis vindt in Sami Khedira opnieuw profvoetballer

Pfoe, alweer twee exen op rij die niet uit de voetballerij kwamen. Dat kan een WAG zich natuurlijk niet veroorloven. Daarom dook ze snel de kofferbak in met Sami Khedira. Volgens Duitse media regelde Sami Sylvie’s telefoonnummer en kwam het na een paar weken tot een echte ontmoeting in Hamburg, waar de twee het in een hotel erg gezellig hadden. Een pikante fling, omdat Khedira eerder samen was met Sylvie’s tv-concurrente Lena Gercke. Een paar maanden later werd Khedira gespot met een ander lingeriemodel.

Sylvie Meis ging ooit samen met Sami Khedira
© Pro Shots

De mislukte verloving met Charbel Aouad

In navolging van Van der Vaart was Charbel Aouad de volgende man die op zijn knieën ging voor Sylvie Meis. Charbel Aouad is een Libanese zakenman, die rijk werd door een ingenieuze handel in urine. Zij kregen een relatie in het najaar van 2015, maar kennen elkaar al sinds 2014. De twee dachten in elkaar de ware te hebben gevonden en verloofden, maar in 2017 hebben zij de trouwerij afgeblazen. Daarmee voege Charbel zich bij de inmiddels ellelange lijst met exen van Sylvie.

Sylvie Meis en Charbel Aouad waren ooit verloofd
© Instagram

Niclas Castello is de tweede ex-man van Sylvie Meis

In 2020 was het dan eindelijk zover: Sylvie ging toch voor de tweede keer in haar leven trouwen. Ze had in kunstenaar Niclas Castello opnieuw de liefde van haar leven gevonden. Ditmaal vond het huwelijk wel doorgang, maar 2,5 jaar later bleek het toch niet helemaal wat Sylvie ervan verwachtte. In het Duitse BILD maakten ze bekend te gaan scheiden. “We moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

Sylvie Meis trouwde met Niclas Castello, maar is ook weer gescheiden
© Instagram: @Niclas.Castello

Nog véél meer exen

Waarschijnlijk heb je inmiddels al een scrollduim overgehouden aan dit artikel, maar de lijst van exen van Sylvie Meis is nog lang niet compleet. Zo beleefde ze bijvoorbeeld ook een avontuurtje met de Spaanse graaf Luis Medina Y Abascal en was ze ook kort samen met de Amerikaanse zakenman Samuel Deutsch. Daarnaast papte ze aan met een Zwitserse nachtclubeigenaar genaamd Momo en zullen er hoogstwaarschijnlijk nog vele voorbeelden zijn die de media niet hebben gehaald. “Ik leef mijn leven heel intens. Ik hou van verliefd zijn. Ik vind het heerlijk om helemaal te focussen op iemand”, is de levensconclusie die Meis trok in het programma Open Kaart.

De lijst van exen van Sylvie Meis is nog veel langer
© Instagram: @Sylviemeis

ook interessant

De Russische voetbalclub Anzhi Makhachkala heeft donderdag vertrouwen uitgesproken in hun Nederlandse coach Guus Hiddink. In de media...

Spits Luuk de Jong, broer van Ajacied Siem, heeft gereageerd op de geruchten dat hij de perfecte aankoop...

Ajax-trainer Frank de Boer zou graag zien dat Benfica-aanvaller Ola John in het komende transferwindow aan zijn selectie...

De Argentijnse spitsen Mauro Icardi en Maxi Lopez waren ooit beste matties. Wat heet: Lopez nam zijn landgenoot...

Een potje FIFA is vaak voldoende om het slechtste in mensen naar boven te halen. Dat is bij...

Het is ook wel erg vernederend, drie panna’s in minder dan tien seconden. Dus wat doe je dan?...