Search
Close this search box.
Dit team wint het WK 2018 volgens FIFA 18

Dit team wint het WK 2018… volgens FIFA 18

Het WK 2018 blijft in Nederland een pijnlijk onderwerp, maar ook in ons kikkerlandje kunnen we met de WK-update van FIFA 18 aan de slag. EA Sports bedacht een ludieke manier om dat te promoten.

Dat doen ze met een simulatie van het toernooi in Rusland, om te zien welk land als winnaar uit de bus komt. En die gelukkige winnaar is (tromgeroffel) Frankrijk! Een nipte overwinning welteverstaan, want de Fransen verslaan cupfighter Duitsland na strafschoppen.

Ook Belgisch succes

Maar de grootste verrassing vindt plaats in de kwartfinales, waarin onze Belgische zuiderburen uit België topfavoriet Brazilië de baas zijn. De Rode Duivels winnen met 2-0. Frankrijk blijkt in de halve finale met 2-1 te sterk voor de ploeg van Roberto Martinez. Helaas, Belgen.

Je kunt de WK-update van FIFA 18 vanaf vandaag downloaden. Wij hebben vijf redenen op een rij gezet waarom het de moeite is om hem te proberen, ook al moeten we Oranje missen.

https://www.instagram.com/p/BjVLcKeHC8G/?taken-by=easportsfifa

 

ook interessant

De in Mechelen geboren Daryl Werker is het toonbeeld van Limburgse passie . De 22-jarige Limburger groeide uit tot...

Er is een hoop te doen om het WK 2018, aangezien het eindtoernooi natuurlijk wordt georganiseerd door Rusland. Op slechte...

Onze prachtige Nederlandse hockeysters speelden gisteren een oefenpotje in Barcelona. De meiden maakten gelijk van de gelegenheid gebruik om...

Op deze throwback thursday nemen we je mee terug naar het EK 1988, ons laatste en enige Oranje-succes....

Justin Kluivert doet zijn imago van aandoenlijk fris spelertje met de dag meer schade aan. Ajax-fans zijn helemaal...

Een Chileense kunstenaar nam deze week de uitdaging aan om Neymar uit te gaan beelden als hij ongeveer...