Search
Close this search box.
Dit MEGABEDRAG krijgt Blatter per jaar

Dit MEGABEDRAG krijgt Blatter per jaar

Wie succes heeft heeft vrienden, maar als dat succes als een kaartenhuis in elkaar stort is het snel gedaan met de pret. Dat ondervindt Sepp Blatter de laatste tijd aan den lijve.

Chrisitan Constantin, voorzitter van de Zwitserse club FC Sion en een goede vriend van de gevallen voetbalbobo, is zwaar teleurgesteld in Blatter en onthult bij TV5 Monde doodleuk hoeveel geld zijn mattie per jaar incasseerde.

Dat was een bedrag van, houd je vast, ACHT miljoen euro! De secretaris-generaal van de FIFA mocht daarnaast vijf miljoen opstrijken. Bespottelijk, vindt Constantin.

“Op een gegeven moment maakt het voetbal mensen gek. De salarissen binnen de FIFA zijn niet meer normaal”, tekent Metro op uit de mond van de clubbaas. “Als je Cristiano Ronaldo bent en drie miljoen shirtjes verkoopt zou je zo’n ongelofelijke som wel kunnen verklaren, maar zij zijn bestuurders binnen een organisatie. Deze bedragen zijn echt buiten proportie.”

ook interessant

Mido, kennen we hem nog? De Egyptische spits die ooit bij Ajax speelde en een paar jaar geleden...

Nederland heeft tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een tweede gouden medaille gewonnen. Het duo Maaike...

De schijnwerpers waren volop op Memphis Depay gericht toen hij gisteren opnieuw met hoed op bij Oranje verscheen....

Michel Vorm tekende gisteren een contract bij Tottenham Hotspur. Dat maakt hem in eerste instantie tot reservedoelman, omdat...

Rafael van der Vaart stond ooit bekend om zijn uitzonderlijke voetbalkwaliteiten, maar dat lijkt inmiddels eeuwen geleden. De...

Nog 9 uur tot de wedstrijd begint. We kunnen niet meer wachten, we willen dat ons land juicht...