Search
Close this search box.

Dit is Nine Storms, de vriendin van Dylan Groenewegen

Hij was de gedoodverfde winnaar van de gele trui in de openingsrit van de Tour de France, maar helaas voor Dylan Groenewegen ging hij onderuit. Toch staat de topsprinter te boek als één van de grootste wielrenners van Nederland.

Dan rijst natuurlijk al snel de vraag: heeft Dylan Groenewegen een vriendin? En ja, dat heeft hij zeker! Nine Storms is de superleuke vriendin van Dylan Groenewegen. Ze is werkzaam voor Hunkemöller en houdt ervan om mooie kiekjes op haar Instagram-account te zetten. Regelmatig met manlief, maar gelukkig schroomt ze ook geen bikini-foto’s.

Zelf kon Nine Storms ook een aardig potje fietsen, maar een zeer vervelende periode met ziekte in 2016 zette een  streep door een carrière als wielrenster. Ze vertelde aan wielerverhaal.com: “In 2016 heb ik kleine week in het ziekenhuis doorgebracht omdat dokters vermoedden dat ik een nierbekkenontsteking had. Na onderzoeken en verschillende antibioticakuren bleek uiteindelijk dat ik geen typische nierbekkenontsteking had maar een bijna niet voorkomende bacterie in mijn nieren. Hier is het hele verhaal eigenlijk mee begonnen. Door de vele antibiotica’s hebben mijn darmen een klap gehad, waardoor die even niet meer 100% meewerkten. Hier heb ik toen medicatie voor gekregen en dan zou alles weer goed komen. Ik ben helaas weer te vroeg begonnen met trainen, en heb mijn darmen niet volledig laten herstellen. Daardoor heb ik zonder het zelf te weten PDS, een chronische darmziekte, ontwikkeld.”

Helaas dus geen professioneel wielrennen meer voor Nine, maar toch zal de in Sittard geboren vriendin van Groenewegen regelmatig bij het fietsen te zien zijn, want haar vriendje doet het geweldig bij de pro’s!

Wij stellen je graag wat uitgebreider voor aan Nine Storms, de vriendin van Dylan Groenewegen, middels enkele hele mooie Insta-kiekjes:

 

https://www.instagram.com/p/BbH6PYVH1X7/?hl=nl&taken-by=ninestorms

https://www.instagram.com/p/BUwa33ajqv8/?hl=nl&taken-by=ninestorms

 

 

 

 

ook interessant

Chelsea voert niet alleen de Premier League aan, fans van de Londense club piesen ook het meest naast...

De voetbalcompetities zijn weer begonnen en dat betekent automatisch speeltijd voor diverse Nederlanders. Tijd voor een rondje langs...

Jordi Cruijf mocht afgelopen maandag de Laureus Spirit of Sport Award in ontvangst nemen. De prijs was een...

In Nigeria verloopt het voetbal niet erg soepel. Chris Giwa werd in augustus verkozen tot voorzitter van de...

De Duitse ex-international Stefan Effenberg zit flink in de shit. Hij ging drie keer langs bij de transseksuele...

Voormalig PSV-verdediger Alex is in Milaan gearriveerd om zich medisch te laten keuren. Hij zal daar zeer waarschijnlijk...