Search
Close this search box.
Mirella Pereira is de vriendin van Wijnaldum

Mirella Pereira is de vriendin van Wijnaldum

De vriendin van Georginio Wijnaldum is Mirella Pereira. De twee zijn sinds 2017 samen en kregen zoontjes Jacián-Emile en Julián. Gini leerde Mirella kennen toen hij al in Engeland speelde. Daarvoor was de oud-Feyenoorder en PSV’er jarenlang samen met zijn jeugdliefde Virginia Braaf. Wat heet: de twee kenden elkaar sinds hun twaalfde! Met haar kreeg hij al twee dochters: Ki-yeann en Aysïa-Mae. 

De vriendin van Wijnaldum is een bevallige dame, maar laat als voetbalvrouw weinig van zich horen. Je kunt Mirella wel gewoon op Insta vinden, waar ze voornamelijk foto’s van haar kinderen en zonnige oorden post (of een combinatie daarvan). Ook Georginio’s vrolijke snoet zien we af en toe langskomen. Als Wijnaldum het al over zijn privéleven heeft, gaat het vooral over zijn kroost. “Ik wil de beste vader zijn voor mijn kinderen”, liet hij een paar jaar geleden weten aan Helden. 

Vriendin Wijnaldum
© Instagram

Wat dat betreft lijkt Mirella wel een beetje op de vriendin van Virgil van Dijk, die ook amper in de openbaarheid treedt. Omdat de voetbalvrouw zich buiten de media houdt weten we niet precies wat ‘Mrs. Wijnaldum’ voor de kost doet. Het zal in ieder geval een flinke kluif zijn om alle kinderen te verzorgen, want zoals op onderstaande foto te zien is is dat een complete kleuterklas.

Meer over Georginio Wijnaldum en Oranje

Georginio Wijnaldum met zijn vriendin en kinderen
© Instagram
Mirella Pereira
© Instagram
Vriendin Wijnaldum
© Instagram
Wijnaldum vriendin
© Instagram
Mirella, de vriendin van Wijnaldum
© Instagram
Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum
© Instagram

ook interessant

De ene na de andere prachtige krantencover komt je vandaag tegemoet, vanzelfsprekend allemaal in het teken van de...

De ene na de andere prachtige goal komt dit weekend voorbij in de Eredivisie. Zojuist verschalkte Feyenoorder Jean-Paul...

Real Madrid wil zijn koninklijke status maar wat graag waarmaken. Niet alleen door de duurste spelers te halen...

Een zeer opvallende ‘toeschouwer’ bij het duel tussen Ajax en PAOK Saloniki. Er lijkt namelijk een belchinees op...

Het lijkt erop dat Gomes in gesprek is met PSV. De oude doelman van de Brabanders zette vandaag...

Clarence Seedorf geeft alvast het goede voorbeeld aan het Nederlands elftal, door te schitteren in benefietwedstrijden. De AC...