Search
Close this search box.
Mirella Pereira is de vriendin van Wijnaldum

Mirella Pereira is de vriendin van Wijnaldum

De vriendin van Georginio Wijnaldum is Mirella Pereira. De twee zijn sinds 2017 samen en kregen zoontjes Jacián-Emile en Julián. Gini leerde Mirella kennen toen hij al in Engeland speelde. Daarvoor was de oud-Feyenoorder en PSV’er jarenlang samen met zijn jeugdliefde Virginia Braaf. Wat heet: de twee kenden elkaar sinds hun twaalfde! Met haar kreeg hij al twee dochters: Ki-yeann en Aysïa-Mae. 

De vriendin van Wijnaldum is een bevallige dame, maar laat als voetbalvrouw weinig van zich horen. Je kunt Mirella wel gewoon op Insta vinden, waar ze voornamelijk foto’s van haar kinderen en zonnige oorden post (of een combinatie daarvan). Ook Georginio’s vrolijke snoet zien we af en toe langskomen. Als Wijnaldum het al over zijn privéleven heeft, gaat het vooral over zijn kroost. “Ik wil de beste vader zijn voor mijn kinderen”, liet hij een paar jaar geleden weten aan Helden. 

Vriendin Wijnaldum
© Instagram

Wat dat betreft lijkt Mirella wel een beetje op de vriendin van Virgil van Dijk, die ook amper in de openbaarheid treedt. Omdat de voetbalvrouw zich buiten de media houdt weten we niet precies wat ‘Mrs. Wijnaldum’ voor de kost doet. Het zal in ieder geval een flinke kluif zijn om alle kinderen te verzorgen, want zoals op onderstaande foto te zien is is dat een complete kleuterklas.

Meer over Georginio Wijnaldum en Oranje

Georginio Wijnaldum met zijn vriendin en kinderen
© Instagram
Mirella Pereira
© Instagram
Vriendin Wijnaldum
© Instagram
Wijnaldum vriendin
© Instagram
Mirella, de vriendin van Wijnaldum
© Instagram
Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum
© Instagram

ook interessant

RTL7-presentator Marcel Maier wordt meestal ingezet als niemand meer beschikbaar is, en gisteren werd pijnlijk duidelijk waarom. Tijdens...

lachen, gieren, brullen bij FC Emmen dit weekend. Glenn Bijl was vanmiddag het slachtoffer van echte voetbalhumor. De...

Aston Villa heeft de 19-jarige Jack Grealish op het matje geroepen nadat er foto’s van hem in laveloze...

Het was je misschien ontgaan, maar morgen barst het EK 2016 los. Hoewel er veel kleine landen meedoen, stikt...

Yo mag dan zwanger zijn, dat belet haar niet om zich in uitdagende kledij aan de wereld te...

Hij werd een paar jaar geleden nog de nieuwe Kluivert genoemd, maar er moet veel gebeuren wil Richairo Zivkovic...