Search
Close this search box.

Dit is Martine Bruun, de ex-vriendin van Patrick Roest

Kennen jullie de ex-vriendin van Patrick Roest, Martine Bruun, al? De schaatser van Lotto-Jumbo NL kende vier jaar geleden zijn definitieve doorbraak met een zilveren medaille op de 1500 meter tijdens de Olympische Spelen in Peyongchang. Ook naast de baan gaat het lekker met Patrick Roest, want zijn ex-vriendin is een knappe, leuke en sportieve Noorse!

De toen 21-jarige Bruun uit Noorwegen doet aan skeeleren, schaatsen en wielrennen. Sinds kort schaatst ze in Nederlandse dienst bij Team Frysk.

Uiteraard hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de ex van Roest, die zowel op Instagram als Facebook actief is. Zoals een sportieve dame betaamt staat ze regelmatig in mooie sportkleding op de foto, en daar laten we jullie graag van mee genieten:

ook interessant

Het lijkt nog steeds beregezellig bij VI, maar eindredacteur en schrijver Michel van Egmond helpt ons in de...

Maxim Hartman in je programma staat garant voor tenenkrommende momenten. Dat bleek vorig jaar in Studio France, toen...

Terwijl Davy Klaassen ten overstaande van de gehele ArenA uitgebreid werd uitgewuifd, kreeg ex-Ajacied Thulani Serero ergens in...

In Paraguay zijn een aantal spelers het niet eens met een gele kaart. Drie krijgen rood gepresenteerd van...

Het is dan wel een oefenwedstrijd, maar het maakt het doelpunt er niet minder mooi om. Olympique Marseille...

Volgens Manchester Evening News zou dit het Manchester United-shirt zijn dat volgend seizoen om de gespierde borstkas van...