Search
Close this search box.
Dit is het verhaal achter de Promes-video

Dit is het verhaal achter de Promes-video

Er dook deze week een behoorlijk gare video van Spartak Moskou-speler Quincy Promes op, die ons in straattaal liet zien wat hij allemaal had gekocht. Of, zoals hij het zelf zo poëtisch uitdrukte: “Als ik uit me Osso kom ga ik straight money blowen.”

De beelden riepen veel vragen op: zit er een juwelier Knoef in Moskou? Gaat Quincy te veel om met Royston Drenthe? Maar het belangrijkste: wat heeft die jongen in godsnaam gesnoven?

Twitteraar @matthijsderoos zegt het te weten: volgens hem gooit Promes regelmatig een dergelijk video in de familie-app. Bron: een neef van de Oranje-international. Zijn ze dan mooi klaar mee. De desbetreffende neef is ook degene die het filmpje het wereldwijde op heeft gestuurd.

Het zijn overigens behoorlijk oude beelden; juwelier Knoef zit in Hengelo, voor Quincy dicht bij huis toen hij nog Twente-speler was.

https://twitter.com/matthijsderoos/status/624133444776423424

ook interessant

Vrijdagavond staat in het Lusail Iconic Stadium in Qatar het kwartfinale duel tussen Nederland en Argentinië op het...

Inmiddels alweer bijna vier jaar geleden verloor Oranje de WK finale in Zuid-Afrika. Vandaag stond de toenmalige bondscoach...

Naast ontevreden spelers trotseren voetbaltrainers tegenwoordig ook ontevreden vriendinnen. Het – niet onaardig uitziende -meisje van Sparta-spits Loris...

Het was al aangekondigd: de El Clasico zou één groot eerbetoon aan Johan Cruijff worden. Er is geen woord...

Ja, je leest het goed. Er zijn serieuze plannen om Hyves terug te brengen op het wereldwijde web....

Het eerste seizoen van Luizenmoeder is pas drie afleveringen oud, maar door het enorme succes wordt er nu...