Search
Close this search box.

Dit is de vrouw van Ajacied Sean Klaiber

De rechtsback van Ajax is niemand minder dan Sean Klaiber! Menig Ajax-fan keek gek op toen de FC Utrecht-speler werd aangekondigd als opvolger van Sergiño Dest. Toch presteert de 27-jarige Nieuwegeiner al jaren prima in de Domstad. En nu hij de glitter en glamour van Ajax betreedt, is het hoog tijd eens te kijken naar de vrouw van Klaiber.

© Instagram

Charelle van Eck is al jaren de vriendin van Sean. De twee stapten in 2016 in het huwelijksbootje, waardoor ze nu officieel Charelle Klaiber heet. Liefdesbaby Phyllon Chase (een jongetje, voor het geval het niet duidelijk was) kwam een jaar later ter wereld. Nu heeft hij er inmiddels een zoon bij. Een echte familieman dus, die Sean. Daar houden ze bij Ajax wel van.

Charelle houdt zichzelf uit de spotlights. Wel weten we bij monde van Sean dat ze heel lekker voor hem kookt. “Ze brengt rust in mijn leven en doet alles om mij te laten presteren”, liet de rechtsback verder aan Voetbalprimeur weten.

Het Instagram-account van mevrouw Klaiber is keurig afgeschermd, maar gelukkig kunnen we via Facebook en Sean’s Insta wat foto’s van de bevallige dame bemachtigen. Binnenkort dus te spotten op de tribune van de Johan Cruijff ArenA!

Vriendin Sean Klaiber
© Instagram
De vriendin van Sean Klaiber
© Instagram
Vriendin Klaiber
© Instagram
Dit is de vriendin van kersverse Ajacied Sean Klaiber
© Instagram
Vriendin van Sean Klaiber
© Instagram

ook interessant

Het is inmiddels een bekend fenomeen: een verslaggeefster die langs de lijn van het voetbalveld staat en een...

Ze switchen vaker van vrouw dan van voetbalschoenen, die voetballers. In dit lijstje 10 Nederlandse spelers die hun eerste meisje inruilden...

Het wil maar niet vlotten in het liefdesleven van Sylvie Meis. De 39-jarige diva maakte zich op voor...

Het leek onmogelijk, maar dit nieuws zal de ontluisterende transformatie van Yolanthe naar de achtergrond verdrijven. Frank de...

De Argentijnse spitsen Mauro Icardi en Maxi Lopez waren ooit beste matties. Wat heet: Lopez nam zijn landgenoot...

Ze horen bij het voetbal, maar wat verdienen de analisten van ESPN? Wij zetten het op een rij,...