Search
Close this search box.
Dit is het gezin van Sigrid Kaag

Dit is het gezin van D66-leider Sigrid Kaag

Met haar charisma en imposante cv leek ze de gedroomde leider van D66, maar nu vertoont het imago van Sigrid Kaag toch scheurtjes. Haar reputatie dreigt van ‘indrukwekkend’ langzaam naar ‘elitair’ te verschuiven, bijvoorbeeld door deze Facebook-post. Maar wat voor privéleven gaat schuil achter de 59-jarige lijsttrekker? Hoe ziet de man en het gezin van Sigrid Kaag eruit?

De man van Sigrid Kaag heet Anis al-Qaq. Kaag leerde de Palestijnse oud-tandarts in 1992 kennen, toen ze werkzaam was als diplomaat voor Buitenlandse Zaken. Ook Al-Quag heeft de nodige politieke ervaring. Hij diende als schaduwminister van Gezondheidszorg voor de voormalig Palestijns leider Yassar Arafat.

De man van Sigrid Kaag
© Instagram

Sigrid Kaag heeft vier kinderen

Het stel trouwde een jaar na hun ontmoeting in het geheim in Jeruzalem, en daar zijn Kaag’s leidinggevenden allerminst happy mee. Ze verloor haar vertrouwensfunctie bij Buitenlandse Zaken en ging aan de slag voor de VN, bij een afdeling die hulp biedt aan Palestijnse vluchtelingen.

Kaag werd in de tussentijd moeder van vier kinderen: dochters Janna en Inas en zonen Adam en Makram. Laatstgenoemde adopteerde ze uit een kindertehuis in Bethlehem. Het gezin van Sigrid Kaag zwierf door haar job de hele wereld over, en woonde onder meer in New York, Genève, Beiroet, Khartoem (Soedan), Damascus (Syrië) en Jeruzalem. Haar oudste dochter Janna (1995) stond in 2019 even in de spotlights, toen ze samen met moederlief op Prinsjesdag verscheen.

De dochter van Sigrid Kaag
© Instagram
De kinderen van Sigrid Kaag
© Instagram

ook interessant

Een video met ballen, onthullende beelden, we komen superlatieven tekort om deze Venezolaanse promo voor de Copa America te omschrijven....

Het is nu eenmaal niet anders voor Vitesse-fans: de meeste spelers van hun geliefde cluppie hopen zo snel mogelijk...

Als je jezelf ziet als de beste voetballer ter wereld (en dat misschien ook wel bent), dan is...

PSV – ADO is een duel om des keizers baard, maar toch beleggen de Eindhovenaren een ‘trainingskamp’ voor...

Real Madrid ontmoette gisteravond AS Roma in een oefenduel. Daar is Seydou Keita in dienst, die in 2011...

Zaalvoetballen met vriendenteams: dat staat meestal garant voor een uurtje dollen in de gymzaal en dan KEIHARD aan het...