Search
Close this search box.
De vrouw van Jorrit Bergsma

Dit is Heather Richardson-Bergsma, vrouw van Jorrit Bergsma

Het schaatsgeweld is weer in alle hevigheid losgebarsten en in dit Olympische seizoen zal de strijd weer spannender zijn dan ooit. Jorrit Bergsma zal maar wat graag de Olympische titel op de tien kilometer verdedigen en is klaar voor de strijd met Sven Kramer. Hij heeft daarvoor een leuke vrouw achter zich staan, die zekf ook een aardig potje kan schaatsen. Heather Richardson-Bergsma, voorheen bekend als Heather Richardson, is de vrouw van Jorrit Bergsma.

De Amerikaanse Heather Bergsma-Richardson is een topschaatster op de 1000 en 1500 meter. De 28-jarige vrouw van Jorrit Bergsma heeft een geweldig palmares opgebouwd in haar carrière en is wereldrecordhoudster op de 1500 meter. Op de Olympische Spelen stelde ze echter twee keer teleur, en daarin wil ze dit seizoen maar wat graag verandering in brengen.

Genoeg gelezen, we willen natuurlijk voornamelijk gewoon leuke foto’s van Instagram en Twitter dan Heather Bergsma Richardson zien. Wel, wij stellen je graag aan haar voor:

ook interessant

Het slechte huwelijk tussen Radamel Falcao en Manchester United is voorbij. Louis van Gaal heeft de slecht presterende...

Behalve de nu al wereldberoemde weervrouw, die had gezegd naakt te gaan en zich uiteindelijk ook aan die...

Iedereen die nog twijfelt aan een overwinning van het Nederlands elftal tegen Spanje, kan gerust zijn. Onze minister-president...

Davy Klaassen was bij Ajax niet meer zeker van een basisplaats, en daarom trok hij naar Milaan voor...

De terugkeer van Marko Vejinovic in Feyenoord is tot dusver niet echt succesvol, maar dat is natuurlijk geen...

Nina Warink werd ooit bekend als de vriendin van YouTuber Kalvijn, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bekende...