Search
Close this search box.
Breghje Kommers is de vrouw van Ali B

Dit is de vrouw van Ali B: Breghje Kommers

Wie is eigenlijk de mysterieuze vrouw van Ali B? Waar de rapper maar wat graag met zijn hoofd op televisie verschijnt, stelt zijn echtgenote dat minder op prijs. Ook in de Videoland-docu over de ‘knuffelmarrokaan’ komt ze alleen geblurd in beeld. Toch weten we dat Breghje Kommers de vrouw van Ali Bi is.

Breghje en Ali zijn al jaren getrouwd en hebben drie kinderen: Amin, Omar en Nouri. Zijn Insta staat vol met foto’s van zijn kids, al verbergt hij altijd hun gezichten. Zijn vrouw is dan weer in geen velden of wegen te bekennen op Ali’s social media.

Dat Breghje niet graag in de media verschijnt, betekent niet dat ze een onbekende is in de showbizz. Integendeel: ze is eigenaar van managementbureau SPECS, en heeft onder meer rappers Boef en Ronnie Flex onder haar hoede. Ook manlief zelf is betrokken bij het bureau.

We kunnen er niet omheen: er is trouble in paradise rondom het echtpaar. Ali B werd de laatste weken beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag in zijn rol als coach van The Voice. Er is door twee personen aangifte tegen hem gedaan. De geruchten gingen dat Breghje hem op straat had gezet, maar ze maakte een zeldzaam statement in de media: ze zijn nog steeds bij elkaar.

Veel foto’s zijn er online niet te vinden van Breghje Gommers, social media-profielen heeft ze niet. Een visagiste van The Voice plaatste in 2016 onderstaande foto met de vrouw van Ali B (rechts).

<

ook interessant

De geplaagde bondscoach Danny Blind lijkt negen levens te hebben, maar bij een verliespartij tegen Zweden wordt zijn...

Memphis Depay is in twee seizoenen uitgegroeid van talentvolle jeugdspeler tot topper in wording. De Manchester United-aanvaller wordt in Engeland...

Bjorn Kuipers zal één van de 25 scheidsrechters worden die actief zijn tijdens het WK 2014. De laatste...

De Braziliaanse verzorger die vorige week opzien baarde door een bal uit de goal te koppen moet voorlopig...

Ajax staat open voor de verhuur van Danny Hoesen, weet De Telegraaf. De spits komt in Amsterdam weinig...

De problemen voor het WK in Brazilië, dat over zestien dagen begint, beperken zich niet alleen tot de...