Search
Close this search box.
Breghje Kommers is de vrouw van Ali B

Dit is de vrouw van Ali B: Breghje Kommers

Wie is eigenlijk de mysterieuze vrouw van Ali B? Waar de rapper maar wat graag met zijn hoofd op televisie verschijnt, stelt zijn echtgenote dat minder op prijs. Ook in de Videoland-docu over de ‘knuffelmarrokaan’ komt ze alleen geblurd in beeld. Toch weten we dat Breghje Kommers de vrouw van Ali Bi is.

Breghje en Ali zijn al jaren getrouwd en hebben drie kinderen: Amin, Omar en Nouri. Zijn Insta staat vol met foto’s van zijn kids, al verbergt hij altijd hun gezichten. Zijn vrouw is dan weer in geen velden of wegen te bekennen op Ali’s social media.

Dat Breghje niet graag in de media verschijnt, betekent niet dat ze een onbekende is in de showbizz. Integendeel: ze is eigenaar van managementbureau SPECS, en heeft onder meer rappers Boef en Ronnie Flex onder haar hoede. Ook manlief zelf is betrokken bij het bureau.

We kunnen er niet omheen: er is trouble in paradise rondom het echtpaar. Ali B werd de laatste weken beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag in zijn rol als coach van The Voice. Er is door twee personen aangifte tegen hem gedaan. De geruchten gingen dat Breghje hem op straat had gezet, maar ze maakte een zeldzaam statement in de media: ze zijn nog steeds bij elkaar.

Veel foto’s zijn er online niet te vinden van Breghje Gommers, social media-profielen heeft ze niet. Een visagiste van The Voice plaatste in 2016 onderstaande foto met de vrouw van Ali B (rechts).

<

ook interessant

Het wijst er steeds meer op dat Louis van Gaal volgend seizoen geen beroep meer kan doen op...

De kans is groot dat Clarence Seedorf zijn eerste grote job als trainer in ontslag ziet eindigen. Volgens...

Iedere voetballer die ook maar iets voorstelt in Nederland was gisteren aanwezig op het Gala Voetballer van het...

Barcelona heeft een nieuwe sponsordeal met Intel Inside. Dat is opzich niet zo interessant, maar wel opmerkelijk is...

Mike van der Hoorn maakte vorig seizoen een droomtransfer van FC Utrecht naar Ajax, maar dat is tot...

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op...