Search
Close this search box.
Vriendin Daniëlle van de Donk

Heeft Oranje Leeuwin Daniëlle van de Donk een partner?

Daniëlle van de Donk was een poosje vrijgezel, nadat haar relatie met Arsenal-ploeggenoot Beth Mead op de klippen liep. Daniëlle verkaste in 2021 naar Olympique Lyon, en dat was ook meteen het einde van hun liefdesverhaal. Nu lijkt Daniëlle van de Donk in ploeggenoot Ellie Carpenter een nieuwe partner te hebben gevonden.

Beth is de vriendin van Daniëlle van de Donk
© Instagram: @Daniellevddonk

Daniëlle (30) en Beth (26) speelden lang samen, maar stonden ook meermaals tegenover elkaar. De ex-vriendin van Van de Donk is als aanvaller vaste waarde bij het Engels elftal, waar ze afgelopen EK de sterren van de hemel speelde. Daniëlle scoort als aanvallende middenvelder veelvuldig bij de Oranje Leeuwinnen.

Hoewel Beth een Engelse is, speelde Daniëlle eerder bij Arsenal dan zij. Ze kwam in 2015 in dienst van de Gunners, Beth volgde twee jaar later. Dat de twee ook binnen de lijnen oog voor elkaar hadden, is te zien in onderstaande video. Daar wordt Beth snoeihard onderuit gehaald en is haar ex er als de kippen bij om de scheidsrechter van repliek te voorzien. Schattig!

Saillant detail: Mead is nu samen met een andere Oranje Leeuwin, Vivianne Miedema.

De twee maakten hun relatiebreuk niet wereldkundig, maar het viel volgers wel op dat er al een tijdje geen gezamenlijke foto’s op Instagram verschenen. Tegelijkertijd was Beth in de ene na de andere Story van Miedema te zien. Van haat en nijd lijkt overigens geen sprake: zowel Beth als Daniëlle heeft hun gezamenlijke vakantiefoto’s gewoon laten staan. En zo hoort het ook.

Nieuwe vriendin Daniëlle van de Donk

Waar Beth Mead dus al snel een nieuwe vlam had, kijkt ook Daniëlle van de Donk inmiddels verder. Zo lijkt ze inmiddels een relatie te hebben met haar ploeggenoot bij Olympique Lyon Ellie Carpenter. Regelmatig plaatsen zij wel heel intieme kiekjes op hun sociale media. Op de verjaardag van Carpenter plaatste Van de Donk een gezamenlijke foto met de tekst: “Happy birthday my love”, gevolgd door een hartje. Dat kan niet missen.

Ellie Carpenter is de nieuwe vriendin van Daniëlle van de Donk
© Instagram: @Daniellevddonk

Maar wie is de nieuwe vriendin van Daniëlle van de Donk nu eigenlijk? Ellie Carpenter is een Australische voetbalster, die speelt als verdediger. Ellie is maar liefst acht jaar jonger dan haar nieuwe vriendin Daniëlle. Carpenter is er sowieso altijd wel vroeg bij. Op haar vijftiende debuteerde ze al voor het nationale elftal van Australië. Daarnaast was ze de jongste vrouwelijke voetballer ooit die deelnam aan de Olympische Spelen in 2016. Wat ons betreft een uitstekende keuze van ons aller Daniëlle!

Daniëlle van de Donk heeft een relatie met Ellie Carpenter
© Instagram: @Daniellevddonk
Ellie Carpenter is de nieuwe partner van Daniëlle van de Donk
© Instagram: @Daniellevddonk
Daniëlle van de Donk met haar nieuwe vlam
© Instagram: @Daniellevddonk

ook interessant

Ook de nummer 9 van de wereld, Timea Bacsinszky, bleek vandaag geen partij voor onze eigen Kiki Bertens. De tennisster...

Limburger Frans Timmermans toonde zich afgelopen weekend dolbij met de promotie van Roda JC en dat nam iemand in...

Arsène Wenger was na het fatale gelijkspel van Arsenal tegen Bayern München niet te spreken over Arjen Robben....

Veel Barcelona-fans begrepen al niet waarom de middelmatige middenvelder Paulinho voor 40 miljoen is opgepikt, en zullen daar...

Ben je een groot voetballiefhebber en zie je graag live jouw favoriete voetbalclub in actie? Gelukkig kan dat...

Van zijn salaris naar zijn gezin, tot de ruzie met Pierre van Hooijdonk: alles wat je moet weten...