Search
Close this search box.
Expert verklaart opgezwollen Yolanthe

Dit is de verklaring voor Yolanthe’s bolle kop

Omdat we in Nederland nou eenmaal niets beters te doen hebben, was iedereen vorig jaar druk met Yolanthe’s opgeblazen smoeltje bij RTL Late Night.

De reden achter de opgeblazen bakkes van Wesley’s wederhelft was lang in nevelen gehuld. Lag het aan de belichting? De make-up? Plastische chirurgie? Of was Yo misschien zwanger?

De laatste verklaring zit redelijk in de buurt, vertelt Yolanthe bij het kletsprogramma van Linda de Mol. Ze zat namelijk aan een zware hormoonkuur om zwanger te kunnen worden.

Omdat ze er zo belabberd uit zag, wilde ze eigenlijk niet aanschuiven bij Humberto Tan. “Ik vroeg aan Wes: ‘Denk je niet dat mensen iets aan me gaan zien?'”, aldus de dame. “Ik zat niet lekker in mijn vel, maar ja werk gaat voor.”

De storm van kritiek die daarna volgde is haar niet in de koude kleren gaan zitten, zegt ze: “Ik was heel erg verdrietig. Ik ben naar Spanje gegaan en ik heb heel de dag bij mijn vaders graf gezeten.”

Gelukkig is Yolanthe inmiddels zwanger én prima opgeknapt.

ook interessant

Naast Zlatan Ibrahimovic moeten we mogelijk nog een topspits missen op het WK aankomende zomer. Radamel Falcao is...

De hooligans van FC Utrecht hebben een gruwelijke hekel aan Ajax en lieten dat gisteren luidkeels weten. Naast...

Nieuwe trainer Marco van Basten met AZ terugkeren in de top van de eredivisie. “Het is de bedoeling...

Hij heeft al een zoontje, maar stervoetballer Cristiano Ronaldo gaat de zesjarige junior verblijden met twee broers. Dat...

Ze zei de hockeysport al vaarwel en moet zich voortaan ook gedragen op hockeyfeestjes: oud-topper Ellen Hoog stapte...

Sparta Rotterdam is diep geschokt. De 12-jarige jeugdspeler Ousmane Kone is plotseling overleden. Kone werd afgelopen seizoen kampioen...