Search
Close this search box.
Expert verklaart opgezwollen Yolanthe

Dit is de verklaring voor Yolanthe’s bolle kop

Omdat we in Nederland nou eenmaal niets beters te doen hebben, was iedereen vorig jaar druk met Yolanthe’s opgeblazen smoeltje bij RTL Late Night.

De reden achter de opgeblazen bakkes van Wesley’s wederhelft was lang in nevelen gehuld. Lag het aan de belichting? De make-up? Plastische chirurgie? Of was Yo misschien zwanger?

De laatste verklaring zit redelijk in de buurt, vertelt Yolanthe bij het kletsprogramma van Linda de Mol. Ze zat namelijk aan een zware hormoonkuur om zwanger te kunnen worden.

Omdat ze er zo belabberd uit zag, wilde ze eigenlijk niet aanschuiven bij Humberto Tan. “Ik vroeg aan Wes: ‘Denk je niet dat mensen iets aan me gaan zien?'”, aldus de dame. “Ik zat niet lekker in mijn vel, maar ja werk gaat voor.”

De storm van kritiek die daarna volgde is haar niet in de koude kleren gaan zitten, zegt ze: “Ik was heel erg verdrietig. Ik ben naar Spanje gegaan en ik heb heel de dag bij mijn vaders graf gezeten.”

Gelukkig is Yolanthe inmiddels zwanger én prima opgeknapt.

ook interessant

De Olympische Winterspelen eindigden op 25 februari, het Nederlandse Olympische team heeft heel goed gepresteerd op de Olympische...

Vorige week besloten Burgemeester en wethouders van Rotterdam dat er een nieuwe Kuip moest komen. Daarmee lijkt de...

Ana Maria Markovic is waarschijnlijk de knapste profvoetbalsters ooit. Maak kennis met deze Kroatische beauty....

Net als Arjen Robben (snif) vliegt ook zijn teamgenoot Arturo Vidal vroegtijdig terug naar München. De middenvelder zou...

Zakari Bakkali is hét grote talent in FIFA 14. De Engelse website whoateallthepies.tv zette de zeven grootste talenten...

Een prachtig doelpunt in de Franse Ligue 1. Met meer geluk dan wijsheid wist Reims-speler Oldair Fortes de...