Search
Close this search box.
Dionne praat over affaire Humberto

Dionne praat over affaire Humberto, én over Tinder

Dionne Stax heeft in een uitgebreid interview met vrouwenblad Flair een uitgebreid boekje opengedaan over haar liefdesleven. Daarin kon een reactie op haar vermeende affaire met ex-sportpresentator Humberto Tan natuurlijk niet uitblijven.

De NOS-dame vindt het ‘vooral erg vervelend’, zo laat ze aan het tijdschrift weten. Verder voelt ze niet de behoefte te reageren op alle commotie. “Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste. Ik vind het zonde om mijn tijd en energie daar in te stoppen”, zegt ze. “Schouders ophalen en dóór.”

Tan zou zijn gezin hebben verlaten voor de 20 jaar jongere nieuwslezeres en Dionne werd al in het nieuwe appartement van de Late Night-presentator gespot. Tan kwam daarvoor geregeld bij Dionne over de vloer, zo zagen oplettende buren.

Dionne zegt in Flair ook dat ze nooit actief op zoek is naar een man en Tinder maar niks vindt. “Ik geloof niet zo in Tinder. Misschien ben ik van de oude stempel, maar ik ga ervan uit dat het je overkomt en anders niet”, aldus de bevallige Boxmeerse. “Ik doe niet aan vleeskeuringen. Het enige wat mijn exen met elkaar gemeen hebben, is dat het allemaal slimme mannen zijn. Intelligentie, dat vind ik aantrekkelijk.”

Of Humberto ook in die categorie valt, laat de verslaggeefster niet los. De mannen van Voetbal Inside konden het in ieder geval niet laten om onlangs even los te gaan op de affaire.

ook interessant

Afgelopen week toonden we nog een keeper die trucjes wilde doen in de 16 en daardoor een dom...

Wat voor ons een doodnormale zaak is, we verkleden ons ook al als we alleen voor de TV...

Zin in een creatief drankspelletje? Zet dit weekend de Eredivisie aan en neem een shotje als één van...

Jouw bioscoopbezoekje blijft voorlopig beperkt tot de thuis-cinema. Alle bioscopen zitten potdicht, dus veel films zijn uitgesteld. Op...

De smerige daden van Adam Johnson zijn inmiddels grijsgedraaid: de voormalig Sunderland-voetballer moet mogelijk voor 10 jaar de bak...

Het gedrocht van een PLUS-reclame, met Wilfred Genee en Jan Boskamp in de hoofdrol, wordt eindelijk op waarde...