Search
Close this search box.
Dionne praat over affaire Humberto

Dionne praat over affaire Humberto, én over Tinder

Dionne Stax heeft in een uitgebreid interview met vrouwenblad Flair een uitgebreid boekje opengedaan over haar liefdesleven. Daarin kon een reactie op haar vermeende affaire met ex-sportpresentator Humberto Tan natuurlijk niet uitblijven.

De NOS-dame vindt het ‘vooral erg vervelend’, zo laat ze aan het tijdschrift weten. Verder voelt ze niet de behoefte te reageren op alle commotie. “Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste. Ik vind het zonde om mijn tijd en energie daar in te stoppen”, zegt ze. “Schouders ophalen en dóór.”

Tan zou zijn gezin hebben verlaten voor de 20 jaar jongere nieuwslezeres en Dionne werd al in het nieuwe appartement van de Late Night-presentator gespot. Tan kwam daarvoor geregeld bij Dionne over de vloer, zo zagen oplettende buren.

Dionne zegt in Flair ook dat ze nooit actief op zoek is naar een man en Tinder maar niks vindt. “Ik geloof niet zo in Tinder. Misschien ben ik van de oude stempel, maar ik ga ervan uit dat het je overkomt en anders niet”, aldus de bevallige Boxmeerse. “Ik doe niet aan vleeskeuringen. Het enige wat mijn exen met elkaar gemeen hebben, is dat het allemaal slimme mannen zijn. Intelligentie, dat vind ik aantrekkelijk.”

Of Humberto ook in die categorie valt, laat de verslaggeefster niet los. De mannen van Voetbal Inside konden het in ieder geval niet laten om onlangs even los te gaan op de affaire.

ook interessant

Ajax heeft de finale van de KNVB-beker bereikt na een enerverend duel met AZ. Het werd 1-0. Beide...

Een trieste gebeurtenis in het Italiaanse voetbal. Tijdens Atalanta tegen AC Milan gooide een fan van eerstgenoemde club...

De grote held van het Italiaanse voetbal is Graziano Pellè. Menig vrouwenhart gaat harder kloppen bij de verschijning...

Het regende heerlijke acties in Brazilië dit weekend. Na de gruwelijke panna die we eerder vandaag postten hebben...

Soms doen voetballers iets heel goeds voor de fans. Zlatan Ibrahimovic doet het dit keer. Het verhaal: Hajrudin...

Nederland heeft tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een tweede gouden medaille gewonnen. Het duo Maaike...