Search
Close this search box.
Dildo-keeper leeft mee met Patricia Paay

Dildo-keeper leeft mee met Patricia Paay

Donald Trump, de verkiezingen, terroristen, het is allemaal even naar de achtergrond verdwenen. Dat heeft maar één reden: Patricia Paay speelt sinds gisteren de hoofdrol in een ranzig seksfilmpje.

Die video is – zonder Paay’s medeweten – online gezet en dus heeft half Nederland nu gezien hoe ‘La Paay’ een lading urine in haar mond gespoten krijgt.

De media spinnen garen bij het incident; het AD laat bijvoorbeeld enkele Nederlanders aan het woord die óók slachtoffer waren van een uitgelekte seksvideo. Zoals voormalig ADO-keeper Stefan Postma, die ooit op de gevoelige plaat vastlegde hoe zijn vriendin hem met een voorbind-dildo penetreerde.

Het filmpje kwam op internet terecht, waarop een paar gevatte Ajax-fans er een pakkend liedje over componeerden.

“Dat ik er nu weer mee geconfronteerd word, na tien jaar, zegt genoeg”, laat Postma, tegenwoordig keeperstrainer bij FC Utrecht, weten. “Vervelend, want je wilt verder met je leven. Het is een zwarte periode in mijn leven.”

Hij vervolgt: “Voor haar is het belangrijkste nu om dit een plekje te geven want je komt er nooit meer vanaf, zeker niet in deze tijd waarop alles wordt gedeeld via social media. Ik leef met haar mee.”

Beide seksfilmpjes gaan we hier natuurlijk niet plaatsen. De reden lijkt ons duidelijk.

ook interessant

Zie hier de samenvatting Australië – Nederland (2-3). De wedstrijd tussen Nederland en Australië is vanavond in Porto...

Wij denken zomaar dat de lokale competitie van Argentinië wel eens wat probleempjes kan krijgen met de inzet van scheidsrechters....

Dat ze bij AC Milan blij zijn dat Kaka na een paar jaar bij Real Madrid terug is...

Het is geen geheim dat het gezin Sneijder regelmatig op Ibiza vertoeft. Sterker nog: het stel opent binnenkort...

Andrés Iniesta. Die naam zal Oranje-fans de rillingen geven. Hoewel de kwaliteiten van de Spanjaard onmiskenbaar zijn, maakte...

Badr Hari kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet, omdat hij op...