Search
Close this search box.
Deze actie van Memphis maakte van Persie woedend

Deze actie van Memphis maakte Van Persie woedend

Memphis Depay en Robin van Persie: het zijn bijzondere persoonlijkheden. De twee ego’s botsten een paar maanden geleden bij het Nederlands elftal, maar het is nooit echt duidelijk geworden wat er precies speelde.

Voetbal International heeft via een insider meer details opgeduikeld over het incident, waarbij met name Van Persie er niet goed op staat.

De voormalig Oranje-aanvoerder was naar verluidt pissig toen Memphis hem geen assist gaf tijdens de training en dat leidde tot een woordenwisseling, die tijdens het avondeten doorging.

Van Persie zou Memphis gevraagd hebben of hij misschien dacht een grote jongen te zijn, waarop Memphis hem venijnig toebeet: “Spelen grote jongens bij Fenerbahce?”

Blind greep naar verluidt in, duidelijk de kant van Memphis kiezend. “Ben je weer bezig?” zou onze bondscoach Van Persie toegebeten hebben.

Het klinkt allemaal als een kinderachtige ruzie op een voetbalkamp, maar de gevolgen waren groot. Van Persie mocht in de daaropvolgende wedstrijd tegen Kazachstan immers niet in de basis starten.

ook interessant

Manchester United leek al lange tijd op jacht naar Louis van Gaal als nieuwe trainer, maar de Spaanse...

Liverpool heeft de Engelse titel bijna in handen en sommige spelers lijken hun zenuwen niet echt de baas...

Er is een goede reden waarom ze haar privacy koestert. Vijf dingen die je niet wist over Rike...

Ook in Utrecht is Michiel Kramer allesbehalve populair. Een ‘dappere’ fan stond bij de spelerstunnel klaar om de spits...

Filippo Inzaghi kun je kennen als de man die Ajax in 2003 uit de Champions League knikkerde. De...

24 is ze pas, maar Femke van Odijk schrijft nu al historie: ze mag zich de eerste vrouwelijke hoofdtrainer...