Search
Close this search box.
Deze Oranje-spelers zijn vrijgezel

Dames opgelet: deze Oranje-spelers zijn nog vrijgezel

Wie aan een succesvolle voetballer denkt, ziet waarschijnlijk luxe villa’s, peperdure auto’s en bloedmooie vrouwen voor zich. Maar niet elke speler van het Nederlands elftal heeft een vriendin. Onderstaande Oranje-spelers zijn nog vrijgezel!

Tyrell Malacia: geen vriendin

Tyrell Malacia, speler van Manchester United, met een jaarsalaris van bijna vijf miljoen euro. Die zal toch wel goed in de markt liggen? Vooralsnog heeft Malacia de ware nog niet ontmoet. De linksback heeft de focus volledig op het voetbal liggen. Malacia komt nooit in het nieuws door zijn privéleven en is ook niet eerder in verband gebracht met vrouwelijk schoon. Wellicht meer iets voor de toekomst van de 23-jarige Rotterdammer.

Oranje-speler Tyrell Malacia is vrijgezel
© Instagram: @Tyrellmalacia

Ook Devyne Rensch is vrijgezel

Achmed Kandhai is de vader van Devyne Rensch en was vroeger profvoetballer bij FC Twente en Heracles Almelo. Hij heeft naar eigen zeggen zijn carrière weggegooid door alleen maar met alcohol en vrouwen bezig te zijn geweest. “Jouw belangrijkste doel is die bal. Dat moet jouw vrouw zijn”, gaf Kandhai tegenover het Haarlems Dagblad advies aan zijn zoon Devyne Rensch. Dat advies volgt hij tot op heden keurig op: Rensch heeft geen vriendin.

Oranje-speler Devyne Rensch is vrijgezel
© Instagram: @Dev.yne

Ook geen vriendin: Jurriën Timber

Ook Jurriën Timber lijkt er nog geen relatie op na te houden. In tegenstelling tot Malacia en Rensch werd hij wel al in verband gebracht met diverse vrouwen. Zo was aan de Intagram-posts van Timber en Roos de Back te zien dat zij samen op vakantie waren in Griekenland. Dat Timber op diverse foto’s van Roos de Back reageert met hartjesemoticons voedt de geruchten nog eens extra.

Steven Bergwijn is (sinds kort) vrijgezel

Ook Steven Bergwijn heeft vermoedelijk op dit moment geen relatie. Dat betekent niet dat Bergwijn daar geen pap van lust. De aanvaller heeft op liefdesgebied namelijk al heel wat meegemaakt. Na een relatie van vijf jaar kreeg Bergwijn samen met Chloé Jay Lois in 2020 een kind genaamd Saint Stevie Isai. Na vijf jaar was Bergwijn echter wel uitgekeken op Chloé, die raar stond te kijken toen ze hoorde dat Bergwijn een andere vrouw had bezwangerd.

Sem Smit was de nieuwe vlam van Bergwijn, maar ook die relatie hield geen stand. Bergwijn en Smit verwijderden alle foto’s met elkaar op hun sociale media, maar inmiddels zijn deze weer toegevoegd. Zou het duo weer bij elkaar zijn?

Oranje-speler Steven Bergwijn is vrijgezel
© Instagram: @Semmyy95

Memphis Depay heeft geen vriendin

Tot slot is er nog één Oranje-international die op dit moment geen relatie heeft. Memphis Depay dacht in 2017 de ware te hebben gevonden. Lori Harvey en Memphis waren zo verliefd, dat de twee zich zelfs verloofden. In afwachting van de bruiloft liep het echter toch mis tussen het duo. Uiteindelijk gingen ze uit elkaar en kwam het huwelijk er nooit. Ondanks diverse geruchten heeft Memphis daarna geen vaste relatie meer gehad.

Oranje-speler Memphis Depay is vrijgezel
© Instagram: @Memphisdepay

ook interessant

Deutschland ist Weltmeister! De Duitse selectie vierde dat gisteren uitbundig in Rio de Janeiro en had een bijzondere...

Het is een heikel punt hoeveel aandacht je bij het vrouwenvoetbal aan de looks van de dames moet...

Er waren dit weekend vele mooie ovaties te zien voor de zieke Johan Cruijff, maar wat ook opviel was...

De wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal van zondag is nu al zwaarbeladen: het is immers de eerste editie na het overlijden...

We zullen er voorlopig alleen maar oefenpotjes mee afwerken, maar toch krijgt het Nederlands elftal ook dit jaar...

Clubliefde gaat soms ver. Heel ver. Het vriendinnetje van een Arsenal-fan moest eerst een heus examen afleggen alvorens hij...