Search
Close this search box.
gyan-verdient-meer-dan-suarez-en-neymar

Deze gast casht in China meer dan Neymar en Suarez

Foeballen bij Barcelona en Real Madrid, voor veel voetballers zal het een ultieme droom zijn. Voor het grote geld kun je echter beter voor China kiezen.

Dat blijkt althans uit cijfers van sportkrant Marca, die uitrekende dat de Ghanees Asamoah Gyan bij zijn club Shanghai SIPG (altijd lastig) het bedrag van 314.826 euro per week mag opstrijken.

Daarmee laat hij sterren als Neymar en Luis Suarez achter zich. De twee aanvallers mogen per week slechts het luttele bedrag van 305.118 euro in ontvangst nemen.

Gyan lijkt sowieso een geldpakhuis bij elkaar te willen ballen, want bij zijn vorige club Al Ain kreeg hij ruim twee ton per week.

Net als in de zandbak willen ze in China topspelers met keiharde knaken naar Azië lokken. Zo kan Demba Ba, de kersverse aankoop van Shanghai Shenhua, rekenen op een salaris van zes miljoen per jaar!

ook interessant

Een wel heel erg domme rode kaart van Nordin Amrabat dit weekend. De speler van Malaga speelde met...

Streakers worden meestal gezien als aandachtszoekers, maar dat was bij deze fan duidelijk niet het geval. De poedelnaakte...

Nog steeds huilen volwassen mannen dikke tranen van verdriet omdat Kevin Strootman het WK moet missen, maar in...

Dat Argentinië een paar heerlijke voetballers heeft weten we natuurlijk al langer. Met Lionel Messi, Sergio Aghuëro en...

Frank de Boer begon ooit zijn trainerscarrière bij Ajax met een 2-0 winstpartij op AC Milan! De Champions...

Je zult maar bij Telstar in de Jupiler League spelen en dan bijna zorgen voor de grootste stunt...