Search
Close this search box.
deze-dj-doet-dafne-schippers-main

Deze dj doet Dafne Schippers

Vrijgezellige heren die dachten kans te maken, helaas pindakaas: topsprinter Dafne Schippers is van de markt. De wereldkampioene date sinds kort intensief met dj Nicky Romero, zo bekent hij zelf tegenover RTL Boulevard.

Het prille liefdesgeluk ontstond toen de plaatjesdraaier Dafne op Facebook feliciteerde met haar wereldtitel. “Toen zag ik dat we veel gemeenschappelijke vrienden hadden”, vertelt Nicky openhartig.

Romero, die in het echt gewoon Rotteveel van Gotum heet (nou ja, gewoon), spreekt regelmatig met de sportster af. “Het is zo lastig”, verzucht hij. “Het duurde best een hele poos voordat het meer werd. Het is gewoon gezellig.”

Hij vervolgt: “Ze komt vaak langs Veenendaal hè (daar heeft Nicky een villa, red.). Ze traint in Amersfoort, maar woont in Utrecht.”

Deze dj doet het met Dafne Schippers
Nicky Romero, AKA, de nieuwe vlam van Dafne Schippers. © Instagram

ook interessant

In de nieuwe ELF Voetbal Magazine reageert Graziano Pellè in een interview op de uitbarstingen en rare streken...

Begint het alweer te kriebelen, racefan? Je zult nog even geduld moeten hebben. Tot eind maart, om precies...

Veldrijder Wout van Aert heeft het zwaar dit seizoen. Zijn grote Nederlandse concurrent Mathieu van der Poel is...

Ophef bij FC Groningen. Een filmpje van FC Groningen-spelers na een G-voetbaltoernooi maakte gaat de rondte. Daarin doet...

De Eredivisie-jaargang 2016/17 ligt ruimschoots achter ons, en dat was voor sommige spelers geen jaargang om gelukkig op...

Het regent in Nederland dus dat betekent dat mensen geen auto meer kunnen rijden en dat er files...