Search
Close this search box.

Deze dames staan aan de zijde van onze Oranjemannen

Daten, we doen het allemaal. Ook de profvoetballers om ons heen. Hoe zij hun vriendinnetjes weten te strikken? Via een datingapp of leerden ze elkaar toch gewoon kennen via school? Daar zullen we in veel gevallen niet achter komen. Wat we wel weten is wie de spelersvrouwen van Oranje zijn!

Mikky Kiemeney

Mikky is dit seizoen uitgegroeid tot een van de populairste WAGs van Nederland. Ze is niet meer weg te denken naast de zijde van Frenkie de Jong en samen zal het tweetal naar Barcelona verhuizen.
© Instagram

AnneKee Molenaar

AnneKee heeft een Golden Boy aan de haak geslagen. Het model en dochter van oud-Ajacied Keje Molenaar is het vriendinnetje van Matthijs de Ligt.

AnneKee Molenaar is de vriendin van De Ligt
© Instagram

Rosanne Grasman

Jeroen Zoet heeft deze dame weten te veroveren en het blijkt dat ook zij een ‘keeper’ is. De twee zijn in verwachting van hun eerste kindje, wat begin juni geboren zal worden.

Rosanne Grasman is de vriendin van Jeroen Zoet #2
© Instagram

Kaylee

Brunette Kaylee staat aan de zijde van Nathan Aké. Kijkend naar haar Instagrampagina (link naar instagram) klust Kaylee bij als model. Daarnaast houdt ze haar eigen blog bij.

Chloe Jay Lois

We sluiten af met het meisje van Steven Bergwijn. Sinds 2015 zijn hij en Chloe Jay Lois een setje. Ze staat te boek als danseres, model en influencer. Niet verkeerd!

Chloe Jay is de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram

ook interessant

Bijna onherkenbaar is hij, Bradley Wiggins, voormalig wielrenner en tegenwoordig roeier van beroep. Hij wil als roeier naar...

Je zou denken dat het met Real Madrid wel snor zit wat aanvallers betreft, met Cristiano Ronaldo en...

Het slechte huwelijk tussen Radamel Falcao en Manchester United is voorbij. Louis van Gaal heeft de slecht presterende...

Zorgverzekeraar Menzis eist excuses van eredivisieclub Vitesse. De Volkskrant meldt dat Menzis, een van de hoofdsponsors van de...

Frank de Boer is al even uit beeld als trainer. Tegenwoordig zit hij bij het alom bekende Al-Jazira....

Wat gaat België doen op het WK? Da’s altijd een lastige vraag. De selectie van Roberto Martinez bulkt...