Search
Close this search box.
del-bosque-negeert-casillas-bij-afscheid

Del Bosque negeert Casillas bij afscheid: “Hij was niet blij”

Vicente del Bosque houdt het na een teleurstellend EK voor gezien als bondscoach van Spanje. De 65-jarige oefenmeester stuurde iedere speler van de selectie een persoonlijk dankberichtje, maar sloeg routinier Iker Casillas over.

De goalie baalde stevig dat hij gepasseerd werd voor Manchester United-doelman David de Gea en liet dat volgens Del Bosque duidelijk merken tijdens het EK.

“Hij was niet blij met de technische staf”, vertelt de trainer aan El Larguero. “Ik denk dat hij boos op mij was en dat kan ik wel begrijpen. Met zijn teamgenoten ging hij perfect om, maar met de technische staf niet echt. Hij is de enige die ik na mijn vertrek geen berichtje heb gestuurd.”

Dat vindt Del Bosque jammer, zo vervolgt hij: “Ik voel me er slecht over dat hij niet blij was met de technische staf. Toch ben ik ervan overtuigd dat onze verstandhouding in de toekomst weer goed wordt. Misschien hebben wij hem niet goed behandeld, maar wellicht is het ook een kwestie van trots. Al denk ik dat zijn cv niet aangetast wordt door zijn rol op het EK.”

Het is sterk de vraag of de 35-jarige Casillas in de toekomst nog op doel zal staan bij de Spanjaarden, met wie hij het WK en twee Europese kampioenschappen won.

ook interessant

‘Wie?’ Horen we de Nederlandse volgers denken. Zo goed zullen de meeste mensen de Belgische competitie niet kennen....

Doelpunten worden op de vreemdste manier gevierd, dus het is moeilijk om origineel te blijven. Deze Wit-Russische middenvelder deed echter iets...

Het is nog zomervakantie, moet Liverpool-voetballer Samed Yesil gedacht hebben tijdens een training van Liverpool. De Duitser had...

Gert-Jan Verbeek zit niet te wachten op een afscheid bij AZ. Verbeek werd vorige maand na ruim drie...

Zlatan Ibrahimovic was gisteravond met vijf doelpunten tegen Anderlecht de grote meneer bij Paris Saint-Germain. Vooral de 0-3...

Jean-Marie Pfaff werd vorige week hartelijk uitgelachen in VI, omdat de keeper nogal vol van zichzelf was op...