Search
Close this search box.
De vrouw van Sjoerd van Ramshorst

De vrouw van NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst

NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst is hét gezicht van voetbalpraatprogramma Studio Voetbal. Niet alleen in de mediawereld is Van Ramshorst succesvol, maar ook in de liefde. Dit is Jasmijn Groen, de vrouw van NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst. Sjoerd was voorheen samen met Dionne Stax.

NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst en zijn vrouw Jasmijn Groen
© Instagram: @Sjoerdvramshorst

In 2010 kwam de net afgestudeerde Sjoerd van Ramshorst de sportredactie van de NOS versterken. Hij begon bij de omroep als beeldredacteur, maar al snel groeide hij uit als presentator. In 2019 maakte hij zijn debuut als talkshow host bij Studio Voetbal, doordat zijn collega Tom Egbers een hartinfarct kreeg. Van Ramshorst is sindsdien het gezicht van het programma geworden.

Jasmijn Groen, de vrouw van NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst
© Instagram: @Sjoerdvramshorst

In zijn tijd bij de NOS leerde Van Ramshorst Dionne Stax kennen. Zij deelden niet alleen de passie voor het presenteren, maar ook de passie in bed. Toen hun relatie tot een einde kwam, stonden de roddelbladen vol met beweringen over hun breuk. Zo zou Stax vreemd zijn gegaan met Humberto Tan, maar dat sprak Van Ramshorst later tegen. “Die roddelbladen verzinnen gewoon heel veel. Grote delen waren gewoon bij elkaar verzonnen”, vertelt hij in gesprek met Panorama.

Sjoerd van Ramshorst en zijn vrouw Jasmijn Groen op het sportgala
© Instagram: @Sjoerdvramshorst

Vrouw van Sjoerd van Ramshorst

Feit blijft wel dat zijn liefdesleven lange tijd niet zo succesvol was als zijn carrière. Dat veranderde echter toen hij Jasmijn Groen leerde kennen. Begin 2018 kreeg Sjoerd van Ramshorst een relatie met Jasmijn Groen. Twee jaar later vroeg hij haar ten huwelijk en inmiddels is Jasmijn niet meer de vriendin van Van Ramshorst, maar de vrouw van Van Ramshorst.

Jasmijn Groen niet langer de vriendin van Sjoerd van Ramshorst, maar zijn vrouw
© Instagram: @Sjoerdvramshorst

Jasmijn studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daar behaalde ze niet alleen haar bachelor, maar ook haar master. Tijdens haar studie nam ze een bijbaan bij de Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde, om daar later door te groeien tot tandarts. Jasmijn komt uit Bussum, maar zij en van Ramshorst wonen samen in Amsterdam.

NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst en zijn vrouw Jasmijn Groen
© Instagram: @Sjoerdvramshorst

Vriendin Van Ramshorst wordt vrouw van Sjoerd

Bij het bekendmaken dat Sjoerd met Jasmijn ging trouwen, sprak hij over ‘de allerleukste’ en ‘de mooiste paradijsvogel’ die hij ooit heeft gezien. “Het heeft lang geduurd, maar ik heb eindelijk iemand gevonden!”, zei hij in De Telegraaf. Van Ramshorst vroeg haar op reis in Vietnam ten huwelijk en de twee maakten later ook nog een huwelijksreis. Inmiddels zijn ze al meer dan vier jaar gelukkig samen.

Lees ook: Dit is Merel, de vriendin van Henry Schut

Sjoerd van Ramshorst en zijn vrouw Jasmijn Groen
© Instagram: @Sjoerdvramshorst

ook interessant

De huwelijkscrisis van Dries Mertens brengt de Belg ook in de problemen bij zijn contractbesprekingen. De onderhandelingen met...

Er waren vanmiddag weer eens wat amateurvoetballers die hun handen niet konden thuishouden. Dit keer was het raak...

Je hebt clubmannen en clubhoppers: voetballers die dikke schijt hebben aan clubliefde. Een heel goed teken is dat...

Een scherpe mening wordt in Azerbeidzjan niet gewaardeerd. De videojournalist Javid Huseynov waagde het op Facebook kritiek te...

Ajax weet zijn tegenstander, en dat is er één van formaat. Real Madrid is de volgende horde op...

Bas Nijhuis was gisteravond te gast bij Voetbal Inside en de scheidsrechter én banketbakker had oliebollen meegenomen. Onthoud...