Search
Close this search box.
Davide Heijmans is de vriendin van Thierry Baudet

Het piepjonge vriendinnetje van Thierry Baudet

Thierry Baudet is vastbesloten de gevestigde orde in Den Haag omver te gooien, en krijgt daar deze maand een nieuwe kans toe. Wij onthouden ons van ieder politiek advies en kijken liever naar de vrouw achter de politicus. Met welke charmante dame kruipt Thierry achter zijn vleugel? Oftewel: wie is de vriendin van Thierry Baudet?

Davide Heijmans is de vriendin van Thierry Baudet. Verloofde, moeten we eigenlijk zeggen: de FvD-voorman vroeg de 24-jarige schone twee jaar geleden ten huwelijk. De bruiloft laat nog even op zich wachten, vanwege… corona. Dat gaf Thierry toe aan RTL Boulevard. Opvallend, voor een man die beweert dat het virus slechts een griepje is.

Enfin, we dwalen af. De vriendin van Thierry Baudet (38) is maar liefst 13 jaar jonger dan de lavendel-snuiver. Toch was Baudet vanaf het begin hoteldebotel, vertelt hij tot in detail bij Omroep Max. Het kostte wel de nodige moeite het hart van Davide voor zich te winnen.

“Ik droomde drie nachten over haar”, is hij openhartig. “Toen heb ik het uitgemaakt met het meisje waar ik toen mee was. Davide had nog helemaal geen zin in mij, dus ik heb anderhalf jaar op haar moeten wachten. Ze had me geblokkeerd op Whatsapp en Instagram, dus ik heb maar gewoon afgewacht. Ik heb toen wel een roman over haar geschreven.”

https://twitter.com/sundaystroll_/status/1364216284452421634

Dat gaf uiteindelijk de doorslag: “Toen dacht ze, die vent houdt nooit op, laat ik hem nu maar uitnodigen om wat af te spreken. Vanaf dat moment hebben we elkaar elke dag gezien.”

Of we dit onder de noemer ‘stalken’ of ‘romantisch’ moeten scharen laten we aan jullie over. Feit is dat het nu dik aan is en zowel Thierry als Davide regelmatig een kiekje van elkaar op Insta plaatsen. Waar Baudet een revolutie in Den Haag wil starten, doet Davide het rustiger aan: zij mikt op een carrière als fotografe. Hieronder een bloemlezing van de vriendin van Thierry Baudet.

Vriendin van Thierry Baudet
© Instagram
Davide Heijmans
© Instagram

ook interessant

PSV verblijft dit jaar op de Canarische Eilanden tijdens het winterse trainingskamp. Vorig jaar maakten de Eindhovenaren nog...

Het grillige karakter van voormalig Feyenoord-spits Graziano Pellè kennen we allemaal: zo schopte de Italiaanse mooiboy al eens...

Als je wint dan is ‘s morgens de krant open slaan geen probleem. En dan is het maar...

Nacer Barazite weigerde afgelopen weekend een FOX Sports-verslaggeefster de hand, hetgeen hem op de toorn van half Nederland kwam...

De expert bij FIFA op het gebied van veiligheid in en om voetbalstadions, Will van Rhee, verwacht niet...

Behalve voetballen kunnen Robin van Persie en Patrick Kluivert nog meer aan sport. Tijdens een potje beachtennis op...