Search
Close this search box.
Vriendin Memphis Depay

Vriendin van Memphis Depay na Lori Harvey: zijn relaties op een rij

Memphis Depay is een van de weinige Oranje-spelers die momenteel geen vriendin heeft. Toch was hij ooit verloofd, en ook nu zit de aanvaller van Atlético Madrid niet stil in de liefde. Wij zetten zijn ex-vriendinnen voor je op een rij.

In het kort:

  1. Lori Harvey, de beroemde ex-vriendin van Memphis Depay
  2. Janice Blok scharrelde met Memphis
  3. Hij scharrelde ook met Chanel Livia
  4. Geruchten over Memphis Depay en Nicolette van Dam
  5. Rommelde Veronica van Hoogdalem ook met Memphis?

1. Lori Harvey, de beroemde ex-vriendin van Memphis Depay

Voormalig vriendin van Memphis Depay: Lori Harvey
© Instagram: @Loriharvey

In zijn leven heeft Memphis Depay zijn hart al één keer verpand. In 2017 dacht hij in Lori Harvey (stiefdochter van comedian Steve Harvey) de ware te hebben gevonden. Harvey is een Amerikaans model, geboren in… Memphis. Lori Harvey en Memphis waren zo verliefd, dat de twee zich zelfs verloofden.

In afwachting van de bruiloft liep het echter toch mis tussen het duo. Uiteindelijk gingen ze uit elkaar en kwam het huwelijk er nooit. Later datete Harvey met onder meer acteur Michael B. Jordan, Lewis Hamilton, R&B-zanger Trey Songz, Justin Combs en later ook zijn vader Sean Combs (P. Diddy). Jep, die is maar liefst 27(!) jaar ouder dan Lori.

Meer over Memphis Depay en Oranje

Voormalig verloofde van Memphis Depay: Lori Harvey
© Instagram: @Loriharvey2.

2. Janice Blok scharrelde met Memphis

Janice Blok is geen onbekende in de showbizzwereld. Janice is namelijk de ex-vriendin van Donny Roelvink. In oktober maakten de twee bekend dat hun relatie over is en dat zij geen contact meer hebben. Daar heeft Memphis optimaal van geprofiteerd, zo schreef Juicechannel. Later werd door meerdere bronnen bevestigd dat Memphis en Janice Blok aan het daten waren.

Janice Blok zelf ontkent deze geruchten echter met hand en tand. In het online programma Geroezemoes reageert ze verbaasd op de situatie. “Ik heb deze gast mijn fucking leven überhaupt nog nooit gezien. Hoe the fuck komen jullie aan deze informatie? Get your facts straight. Doe je werk goed en hou anders – grof gezegd – je bek.” Aan het einde van het interview hield ze toch een kleine slag om de arm. “Hij ziet er goed uit. Ik zeg nooit nooit. Ik vond de roddel niet heel vervelend. Het is een mooie gozer.”  

Janice Blok scharrelde met Memphis Depay
© Instagram

3. Hij scharrelde ook met Chanel Livia

Tussen Lori en Janice zat een kleine vijf jaar, maar in de tussentijd heeft Memphis nog een scharrel gehad. Hij heeft namelijk een tijdje aangepapt met Chanel Livia. Volgens Fem Fem reisde zei regelmatig af naar Barcelona om met Memphis af te spreken, maar is hun relatie niet zo plezierig tot een einde gekomen.

Ze kwam er namelijk achter dat hij ook veel met andere vrouwen sprak en daar had Chanel geen behoefte aan. Toen de twee later het contact weer oppakten, was Memphis net bezig met Janice. Volgens Juicechannel zou hij tegen Chanel hebben gezegd dat Janice beter is voor zijn imago.

Chanel Livia is een van de scharrels van Memphis Depay
© Instagram: @Chanellivia_

4. Geruchten over Memphis Depay en Nicolette van Dam

Ook de laatste scharrel van Memphis Depay komt uit de koker van Juicechannel, al stammen de geruchten van Memphis Depay en Nicolette van Dam al uit 2015. Nicolette van Dam, op dat moment samen met Bas Smit, zou zijn vreemdgegaan met de voetballer. “Definitely true”, zei Yvonne Coldeweijer daarover. Hoe definitely true dat daadwerkelijk is, zullen we nooit weten, maar deze tweet uit 2015 wakkert de vermoedens wel aan.

© Instagram: @Nicolettevandam1

5. Rommelde Veronica van Hoogdalem ook met Memphis?

Tevens beweert Juicechannel dat Memphis Depay nóg een scharrel heeft gehad in de afgelopen jaren. Memphis had een werk-gerelateerde afspraak met Veronica van Hoogdalem over de kledinglijn van Memphis, maar daar zou meer zijn gebeurd. Dat is behoorlijk pikant, want in die tijd had Van Hoogdalem namelijk een relatie met toenmalig Feyenoorder Keyennu Lont.

Veronica van Hoogdalem, naar verluidt een van de scharrels van Memphis Depay
© Instagram: @Veronica_vanh

6. Huidige vriendin Memphis

Inmiddels heeft Memphis Depay in Yasmine Aisha Khalifa Holmgren een nieuwe vriendin gevonden. Het Zweedse model ging in het verleden met de Britse rapper Stormzy, maar is inmiddels aan het daten geslagen met Memphis. Zou hij nu eindelijk zijn droomvrouw aan de haak geslagen hebben?

Yasminé de nieuwe vriendin van Memphis Depay
© Instagram: @Yaaskhalifa

ook interessant

NAC Breda gaf vanavond in eigen huis een 2-0 voorsprong weg tegen degradatiekandidaat FC Dordrecht en daar was...

Ja, het is hem echt! Graziano Pellè heeft, net als zijn trainer Ronald Koeman, Feyenoord voor Southampton verruild...

Het was een plezierige Champions League-avond voor Barcelona, dat zonder erg goed te spelen de belangrijke uitwedstrijd tegen...

We hebben Neymar eigenlijk nog nooit op een langetermijnrelatie betrapt, maar er circuleren in de Spaanse pers hardnekkige...

Alle steun voor Kenneth Vermeer ten spijt, enkele Eredivisie-supporters wisten zich weer niet te gedragen dit weekend. We...

Het is dierendag, maar ja, hoe zet je op een sportsite in vredesnaam dieren in het zonnetje? Simpel:...