Search
Close this search box.
Heeft Mark Rutte een vriendin (of toch een vriend)?

Heeft Mark Rutte een vriendin (of toch een vriend)?

Naast de vraag of god bestaat en waarom mensen naar de Meilandjes kijken, is er een ander mysterie dat maar niet wordt ontrafeld: heeft ex-premier Mark Rutte (53) een vriendin? Hoewel hij zijn lippen stijf op elkaar houdt, gaan er zat geruchten over de vriendin van Mark Rutte. Wij zetten het voor je op een rijtje.

First things first: dat Mark ergens een gezinnetje verstopt is uitgesloten. De voormalig minister-president woont al 20 jaar in zijn uppie in Den Haag. Eerst in een dubbelbenedenwoning in de Haagse wijk Benoordenhout, nu in een penthouse nabij Huis Den Bosch. Als Rutte wordt ondervraagd in een interview gaat het zelden over zijn privéleven. Dat wil zeggen: behalve als bladen als Libelle en Linda ernaar vragen. Zo liet hij zich ooit ontvallen dat zijn ideale vrouw een combi van Sophie Hilbrand en Sacha de Boer is. Ook flirtte hij openlijk met presentatrice Marieke Eizinga (zie onder), maar nee, ook dat is niet de vriendin van Mark Rutte.

De vriendin van Mark Rutte
© Pro Shots

Maar een vrouw aan de arm van onze ex-premier, dat hebben we in al die jaren nooit gezien. Mark laat de liefde aan het lot over, zo zei hij tegen Libelle. Ook aan kinderen denkt de oud-minister-president niet.

Vaag verhaal, dus er zit niets anders op dan ons tot roddelbladen te wenden. Zo beweerde Story in augustus dat Mark regelmatig naar New York afreisde voor een geheimzinnige liefde. Het gerucht kwam van ondernemer Erik de Vlieger, die geen namen wilde noemen. “Dan breng ik iemand in de problemen”, mompelde hij.

Story heeft geen probleem met het noemen van namen: zij beweren dat econoom Heleen Mees de vriendin van Mark Rutte is. Juist, dezelfde Mees die ooit veroordeeld is voor het stalken van haar ex-vriend. Keihard bewijs dat Mark en Heleen een setje zijn kregen we echter nooit.

Of heeft Mark Rutte toch een vriend?

Ook Mabel Wisse-Smith en vice-premier Carola Schouten worden aan onze ex-premier gelinkt, al ontbreekt ook daarvan ieder bewijs. Bovendien zoeken anderen het in een heel andere hoek: zij beweren dat Rutte niet van de vrouwen, maar de mannen is. We citeren wederom Story, die bij monde van ‘journalist’ Jan Roos in september schreef dat Mark samen was met ene Robert. Ook geven zij het New York-verhaal een andere twist: het zou zomaar kunnen dat Mark daar niet heenging voor Heleen Mees, maar RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan!

Ook Yvonne Coldeweijer (de juice-koningin) beweert dat Mark homoseksueel is. Als bewijs liet ze een video zien waarin een man tegen Rutte zegt: “Tot zo, lieverd.” Waarop Rutte antwoordt: “Tot zo.”

Veel wijzer over de vriendin van Mark Rutte zijn we dus niet. Wachten op het volgende, onthullende interview met Linda dan maar.

ook interessant

Cristiano Ronaldo kaapte dit jaar de Gouden Bal bij Lionel Messi weg, maar qua verdiensten is de kleine...

Misschien moet je je drie keer bedenken voor je iets uitvreet in Amsterdam. Je kan namelijk kans lopen...

Haar vriend is misschien wel de beste sprinter ter wereld in het wielrennen en zelf kan ze een...

De Chelsea-gate rondom teamarts Eva Carneiro en José Mourinho; de Engelse tabloids smullen ervan. Er duikt vandaag een wel...

Het is een aardig onderwerp van discussie, het WK van 2022 in Qatar. Ten eerste gaan er regelmatig...

In eigen stadion heeft FC Schalke voetballes gekregen van Real Madrid. In de kwartfinale van de Champions League...