Search
Close this search box.

Dit is Charlotte Siné, de vriendin van Leclerc

De vriendin van Charles Leclerc is Charlotte Siné. Max’ grote concurrent vond de liefde naast de deur: Charlotte komt net als haar vriend uit Monaco. Sterker nog, haar familie woonde jarenlang naast de moeder van Leclerc. Charlotte (22) is in ieder geval niet voor het geld met Charles (24), want haar vader leidt het meest invloedrijke entertainmentbedrijf van Monaco.

© Instagram

Hoe de twee elkaar ontmoet hebben weten we niet, wel dat ze in februari 2020 voor het eerst samen op Instagram verschenen. Ze kennen elkaar al vijf jaar.

Ondanks haar rijke pa en beroemde vriend zit Charlotte niet stil. Ze is influencer én model, studeert voor architecte en customized daarnaast sneakers. Mocht je interesse hebben in die patas, dan kun je ze kopen op haar Instagram-pagina. Oh, dat is nog niet alles: de vriendin van Leclerc kan ook een aardig moppie zingen en spreekt vloeiend Frans, Engels en Italiaans. Ze speelt net als vriendlief piano, en dat laten de twee maar wat graag aan hun fans horen. Check onderstaande video om de muzikale kunsten van de familie Leclerc in actie te zien, of scroll verder voor meer beeld van de vriendin van Leclerc.

Hier vind je trouwens alles over Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Bijna onherkenbaar is hij, Bradley Wiggins, voormalig wielrenner en tegenwoordig roeier van beroep. Hij wil als roeier naar...

De release van FIFA 16 nadert en dus duiken er overal top-10 lijstjes op over de spelers in...

Do we need to say more?

...

Het was allemaal niet best wat het Nederlands elftal gisteren tegen Japan liet zien (2-2 gelijkspel), maar gelukkig...

Barcelona won dit weekend met 2-1 van Real Madrid in de eerste El Clasico, maar dat ging niet...

Het leek er lang op dat Ronald Koeman de voornaamste kandidaat was om Louis van Gaal na het...