Search
Close this search box.
Vriendin van Cillessen

Heeft Jasper Cillessen een vriendin? Alles over zijn roerige liefdesleven

Met clubs als Ajax en Barcelona en 63 interlands heeft Jasper Cillessen de laatste jaren een prachtig palmares opgebouwd. Op voetbalgebied dan, want in de liefde ging het allemaal minder fraai. Nu schijnt ene Charlene Zwiers de nieuwe vriendin van Jasper Cillessen te zijn!

In het kort

Joan Klooster was Cillessen’s eerste liefde

De eerste liefde in het leven van Jasper Cillessen was Joan Klooster. Zij leerden elkaar kennen in de tijd dat Jasper in zijn eerste periode bij NEC speelde via de ALO aan de HAN. Die relatie heeft lang stand gehouden. Joan verhuisde met Cillessen mee naar Amsterdam toen hij bij Ajax speelde en naar Spanje toen hij een transfer naar Barcelona maakte. Daar is de relatie tussen Joan en Jasper ten einde gekomen.

Joan Klooster is de ex-vriendin van Jasper Cillessen
Facebook: Joan Klooster

Het kind van Jasper Cillessen, en de mysterieuze moeder

Tot aan dat moment was het liefdesleven van Cillessen een rustig kabbelend beekje, maar in Spanje ging dat al snel over in een grote woeste rivier met onderliggende stromingen. De doelman verwekte in Barcelona een kind bij sportverslaggeefster María Morán die hij via FC Barcelona had leren kennen. Volgens De Telegraaf zou hij vervolgens in de clinch hebben gelegen met María over de te betalen kinderalimentatie.

Meer over het Nederlands elftal

María Morán is de ex-vriendin van Jasper Cillessen
© Instagram: @Mariamoranh6
Jasper Cillessen heeft een kind met de Spaanse verslaggeefster María Morán
© Instagram: @Mariamoranh6

Cillessen werd aangeklaagd door María Morán, maar volgens de advocaat van Cillessen is er niets van de beschuldigingen waar. “In de tijd dat Jasper in Spanje was, heeft hij een korte relatie gehad en daaruit is een kind geboren.

Het vaderschap is door Jasper vrijwillig aanvaard en moet nu voor de rechter worden bevestigd. Deze formaliteit wordt verzorgd door Jaspers advocaten in Spanje. Daarna wordt er pas gesproken over de alimentatie.”

María Morán en Jasper Cillessen hadden een relatie
© Instagram: @Mariamoranh6

Charlene Zwiers: de nieuwe vriendin van Jasper Cillessen

Erg gelukkig was Jasper Cillessen tot op heden dus nog niet in de liefde, maar daar lijkt nu verandering in te komen. De NEC-doelman heeft momenteel een relatie met Charlene Zwiers. Dat bevestigde Charlene via Instagram zelf aan een van de bronnen van Yvonne Coldewijer, zoals te zien op onderstaand screenshot.

Op het moment dat Yvonne de relatie meldde, verwijderde Charlene snel al haar accounts op sociale media. Dus meer dan een foto kunnen we je momenteel niet over haar vertellen.

De bevestiging van de relatie tussen Charlene Zwiers en Jasper Cillessen
© Instagram: @Lifeofyvonne
Charlene Zwiers is de nieuwe vriendin van Jasper Cillessen
© Facebook: Charlene Zwiers

Gaby Blaaser flirtte openlijk met Cillessen

Zijn er nog meer flirts van de doelman bekend? Nou, Story publiceerde in 2019 zwoele beelden van Cillessen met influencer Gaby Blaaser, in een beachclub op Curaçao. De twee leken het erg gezellig te hebben, waarop Blaaser een relatie tegenover Shownieuws niet ontkende.

Toch werden de twee daarna niet meer in het openbaar gespot, en bracht Story een jaar later het verhaal dat Gaby door Jasper was afgewezen.

Gaby Blaaser flirtte openlijk met Jasper Cillessen
© Instagram: @Gaby.blaaser

ook interessant

Nog 8 uur te gaan! Dit WK is ook het WK van de zogenoemde ‘memes’. Nederland slaat massaal...

Een verschrikkelijke valppartij voor Maxime Roger afgelopen weekend in een tijdrit in de beloftenkoers Tour de Moselle. Het...

Een bizar tafereel in de Argentijnse competitie. Daar beet Martinez Gullotta, doelman van Boca Unidos, tegenstander Diego Jara,...

John Troost, de mental coach die Anderlecht er weer bovenop moet helpen, is al vaker onderwerp van gesprek...

Gareth Bale lijkt na een moeilijke tijd bij Real Madrid iets beter te draaien bij de Koninklijke. De...

De Oranjecamping in Brazilië is al leeg. Ondanks dat Oranje nog een halve finale en mogelijk zelfs een...