Search
Close this search box.
Vriendin Bryan Linssen

Dit zijn de bedrogen vriendinnen van Bryan Linssen

Na de komst van Mark Diemers (heeft een leuk meisje, trouwens) versterkte Feyenoord zich deze week met goalgetter Bryan Linssen. Na dat nieuws waren wij benieuwd naar de vriendin van Linssen. Maar dat blijkt lastig te achterhalen, aangezien de geboren Limburger er meerdere relaties op nahoudt. Laten we eens in het liefdesleven van de aanvaller duiken.

De vriendin van Bryan Linssen
© Facebook

Want dat liefdesleven is zo pikant, dat zelfs roddelblad Weekend er een artikel aan wijdde. Bron van het verhaal was ex-vriendin Shara van den Berg (zie boven), die in 2016 genadeloos uit de school klapte. De brunette had een langdurige relatie met Bryan, tot ze een anoniem sms’je kreeg dat ze er verstandig aan deed een soa-test te doen. Ze wist de telefoon van vriendlief te bemachtigen en die bleek nog doodleuk samen met zijn ex Aukje. Sterker nog: de twee hadden in de tussentijd samen een huis gekocht!

Toch besloot Shara de vreemdgaande Linssen terug te nemen (waarom mag joost weten). Je raadt het al: ze kwam er na een tijdje achter dat hij er wéér een buitenvrouw op nahield. Ditmaal was het ene Naomi uit Den Helder. Toen was het echt uit tussen de twee.

“Bryan is een grote leugenaar”, liet de gekrenkte dame aan Weekend weten. “Hij heeft al die tijd dat hij met mij was een dubbelleven geleid. En niet met één iemand, hij had naast mij wel drie andere vriendinnetjes. Tenminste, dat is wat ik tot nu toe weet, misschien zijn het er wel meer.”

Het moge duidelijk zijn: Linssen is een echte voetballer. Welke dames momenteel de eer hebben om zijn vriendin te zijn, weten we niet. Wel werd hij in 2017, toen hij bij Vitesse tekende, vergezeld door een mooie blondine. Maar of dat nu nog aan is?

Dit is de vriendin van Bryan Linssen
© YouTube

ook interessant

‘Happy hooker’ Xavier Hollander is inmiddels 72, maar weet nog steeds hoe ze de boel op stelten kan...

Feyenoord liep gisteren opnieuw tegen pijnlijk puntverlies aan door een gelijkspel tegen Roda JC (1-1). Eljero Elia had...

De transfermarkt in Europa is sinds enkele weken open en de nodige grote transfers zijn alweer afgerond de...

De Telegraaf, de NOS en het AD weten het zeker: Bojan staat vanavond tegen zijn oude club AC...

Galatasaray werd gisteravond kampioen zonder zelf in actie te komen! Wesley Sneijder had dus genoeg tijd om even...

Frank de Boer heeft eindelijk zijn droomtransfer naar de Premier League te pakken. De voormalig Ajax-trainer wordt coach...