Search
Close this search box.
De vriend van Laetitia Gerards

De vriend van Laetitia Gerards, bekend van Wie is de Mol

Wie is de vriend van Laetitia Gerards, de bevallige operazangeres én kersverse deeleneemsters aan Wie is de Mol? Of, de belangrijkste vraag: heeft ze eigenlijk een vriend? Slecht nieuws voor de liefhebbers, want ja, die heeft ze. Thomas Beijer is de vriend van Laetitia Gerards. Ze zoekt het (enigzins) in hetzelfde straatje, want Thomas staat te boek als meesterpianist.

Leatitia Gerards vriend
© Instagram

Laetitia (29) en Thomas leerden elkaar kennen in 2017 en gingen vijf maanden later samenwonen in Amsterdam. Ze hebben inmiddels een appartement gekocht in de hoofdstad, inclusief tuin met tuinhuisje. Daar betaalden de twee uiteraard de hoofdprijs voor, want een tuin (laat staan huisje) vind je niet snel in Amsterdam.

Dat tuinhuisje wordt door beide muzikanten veelvuldig gebruikt als repititiehok. Wel is Laetitia soms bang voor klachten van de buren, verklapte ze in 2018 aan het Eindhovens Dagblad. “Je zal maar een operazangeres als buurvrouw hebben”, zei ze.

Het hypertalentvolle tweetal treedt geregeld samen op en Thomas schreef zelfs een muziekstuk voor haar: A Lock Without a Key. “Vanuit onze studio in de tuin liep ik regelmatig naar de woonkamer om haar te vragen of dat wat ik bedacht had, voor haar zou werken”, vertelt vriend Thomas aan spotgroningen.nl. Klinkt alsof de liefde tussen deze twee nog lang niet voorbij is.

Vriend Laetitia Gerards is Thomas Beijer
© Instagram
Laetitia Gerards Wie is de Mol
© Instagram
Thomas Beijer is de vriend van Laetitia Gerards
© Instagram
Vriend Laetitia Gerards
© Instagram

ook interessant

Ajax heeft na de beschamende 3-0 nederlaag tegen Red Bull Salzburg weer wat vertrouwen gepompt, door vanmiddag met...

De Chelsea-gate rondom teamarts Eva Carneiro en José Mourinho; de Engelse tabloids smullen ervan. Er duikt vandaag een...

Het gerucht ging al langer dat Jack van Gelder in beeld was bij SBS6 om de vers vergaarde...

Wayne Rooney mag dan al jaren samen zijn met zijn vrouw Coleen en twee kinderen hebben, als we...

Misschien had je het niet meegekregen, maar René van der Gijp verscheen gisteravond in Voetbal Inside met vrouwenpruik...

Dat prins Harry niet de eerste liefde van Meghan Markle was weten we langer dan vandaag. De Suits-actrice...