Search
Close this search box.
De vriend van Everon Jackson, blikvanger in Wie is de Mol

De vriend van Everon Jackson, blikvanger in Wie is de Mol

Wie is toch de vriendin van Everon Jackson, vraagt menig Wie is de Mol-kijker zich af als de spierbundel in beeld verschijnt. Als je de acteur niet goed kent is het misschien verrassend, maar Everon valt op mannen. Jozua Augusto Suitela is al jaren de vriend van Everon Jackson.

© Instagram

Everon (39) kwam in 2015 uit de kast. Tegenover L’Homo zei hij jarenlang een dubbelleven te hebben geleid. De soapster swipete een paar maanden later Jozua naar rechts op Tinder, en bij hun eerste date sloeg de vonk over. De twee verloofden zich in 2017.

Van die bruiloft kwam het nooit. Ondanks een gepland huwelijksfeest in Portugal, besloten Everon en Jozua na twee jaar een punt achter de relatie te zetten. “I will always love you”, liet de soapster op Instagram weten, waarop hij wel een grote schoonmaak deed in hun gezamenlijke kiekjes.

Na een jaartje pauze gaf Everon in mei 2020 aan RTL Boulevard toe dat ze hun liefde hadden hervonden. De acteur plaatst sindsdien weer aan de lopende band romantische kiekjes. Hopen dat de twee nu definitief samen blijven, dat zou Everon een hoop stofzuigwerk op Insta schelen.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Wat nou Mickey Mouse-league? Er waren dit weekend weer twee prachtige doelpunten te bewonderen in onze Eredivisie, die...

Nieuwe trainer Marco van Basten met AZ terugkeren in de top van de eredivisie. “Het is de bedoeling...

Het seizoen zit erop voor Cristiano Ronaldo, die dit seizoen met Real Madrid naast elke belangrijke prijs greep....

We vragen ons sterk af of het huwelijk tussen Maxim Hartman en de NOS een lang leven beschoren...

Hoewel hij zich laatst liet ontvallen een ‘aanbod te hebben gekregen dat hij niet kan weigeren’, geniet Louis...

Auw! Paul Bogba, toch wel gezien als het grootste Franse talent van dit moment, faalde gisteravond behoorlijk. De...