Search
Close this search box.
De vriend van Everon Jackson, blikvanger in Wie is de Mol

De vriend van Everon Jackson, blikvanger in Wie is de Mol

Wie is toch de vriendin van Everon Jackson, vraagt menig Wie is de Mol-kijker zich af als de spierbundel in beeld verschijnt. Als je de acteur niet goed kent is het misschien verrassend, maar Everon valt op mannen. Jozua Augusto Suitela is al jaren de vriend van Everon Jackson.

© Instagram

Everon (39) kwam in 2015 uit de kast. Tegenover L’Homo zei hij jarenlang een dubbelleven te hebben geleid. De soapster swipete een paar maanden later Jozua naar rechts op Tinder, en bij hun eerste date sloeg de vonk over. De twee verloofden zich in 2017.

Van die bruiloft kwam het nooit. Ondanks een gepland huwelijksfeest in Portugal, besloten Everon en Jozua na twee jaar een punt achter de relatie te zetten. “I will always love you”, liet de soapster op Instagram weten, waarop hij wel een grote schoonmaak deed in hun gezamenlijke kiekjes.

Na een jaartje pauze gaf Everon in mei 2020 aan RTL Boulevard toe dat ze hun liefde hadden hervonden. De acteur plaatst sindsdien weer aan de lopende band romantische kiekjes. Hopen dat de twee nu definitief samen blijven, dat zou Everon een hoop stofzuigwerk op Insta schelen.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Het draait allemaal om lust en bedrog in Temptation Island, maar er komen ook mooie dingen voort uit...

Patrick Kluivert veroorzaakte in 1995 een dodelijk verkeersongeval en dat achtervolgt hem tot op de dag van vandaag. In een...

Wil je invallen, mag dat niet omdat je je trouwring nog om hebt. Wil je die af doen,...

Het nieuwe seizoen van de Premier League zit er weer aan te komen. Het seizoen van 2020 /...

Weet je nog, dat we eergisteren meldden dat Mesut Özil zich verloofd zou hebben met Miss Turkije 2014? Nou,...

Een schandalige schwalbe van de Costa Ricaanse spits Joel Campbell in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten dit...