Search
Close this search box.

De vriend van Aletha Leidelmeijer, één van de ESPN-boegbeelden

Als je haar leuke verschijning weer eens langs de lijn ziet, vraag je je vast stiekem af of Aletha Leidelmeijer een vriend heeft. We nemen het je niet kwalijk, maar moeten je teleurstellen. Steven Victoor is de vriend van Aletha Leidelmeijer. Echtgenoot, moeten we zeggen, want de ESPN-presentatrice stapte in 2019 in het huwelijksbootje.

© Instagram

Aletha deelde dat grote nieuws destijds op haar Instagram. “We hebben altijd gezegd: als we gaan trouwen, doen we dat lekker samen in Vegas ofzo”, vertelde de presentatrice toen aan NU.nl. “Eind april hebben we de vakantie geboekt en via een weddingbureau vanuit Nederland alles laten regelen.”

Aan de trouwring zit een beetje een luguber verhaal vast: manlief Steven had de ring van zijn overleden vader meegenomen. “Dus nu loopt hij met zijn moeders naam om zijn vinger, haha.”

De liefde werd een jaar later bezegeld met de geboorte van hun dochter Nina Marie. Dat was niet gemakkelijk: er ging een lang ziekenhuistraject aan de kinderwens vooraf. ‘Dreams come true’, was dan ook de veelzeggende tekst die Aletha na de geboorte op Instagram deelde.

Aletha Lijdelmeijer al sinds 2016 bij ESPN

De altijd stralende Aletha verhuisde in 2016 van RTV Utrecht naar ESPN en is nu één van de vaste gezichten van de zender. Hoewel collega Helene Hendriks meermaals aangaf wel eens ‘pikante’ berichtjes van voetballers te krijgen, heeft Aletha daar geen last van. “Ik heb nog nooit oneerbare voorstellen gehad. Ik heb sowieso niet het gevoel dat ik me, omdat ik vrouw ben, extra moet bewijzen of zo”, vertelde ze aan het magazine Voetbal Inside.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Ruud Boymans gold vorig seizoen als absolute cultheld bij FC Utrecht, tot hij een jaar lang geblesseerd raakte. Gelukkig...

De smerige daden van Adam Johnson zijn inmiddels grijsgedraaid: de voormalig Sunderland-voetballer moet mogelijk voor 10 jaar de bak...

Het ging Kroatië voor de wind in de EK-groepswedstrijd tegen Tsjechië, maar een vervelende actie door de eigen fans...

Erik Pieters, we horen niet zoveel meer van ‘m sinds die van PSV naar Stoke City verkaste. Tot...

Dirk Kuyt is de hoofdrolspeler in de nieuwste reclame van de Donald Duck. De blonde aanvaller van Fenerbahçe...

Na de onthulling van Maria Sharapova gisteravond, is er opnieuw een Rus tegen de dopinglamp aangelopen, zo meldt...