Search
Close this search box.
Vriendinnen Feyenoord-spelers

Alle vriendinnen en vrouwen Feyenoord-spelers 2023 op een rij

Feyenoord mag zich voorlopig weer de beste club van Nederland noemen. De mannen van Arne Slot presteren uitstekend binnen de lijnen, maar hoe zit het daarbuiten? Wij zetten alle vriendinnen en vrouwen van de Feyenoord-selectie voor je op een rij. Gewoon, gratis.

In het kort:

De vriendin van Justin Bijlow

Een keeper wordt vaak gezien als het sukkeltje van het elftal, maar Justin Bijlow mag toch zeker pronken met zijn vriendin. Hij heeft een relatie met Dayenne Huipen. Het zal niemand verbazen dat Dayenne ook model is in het dagelijks leven. In 2021 werd ze door FHM uitgeroepen tot WAG van het jaar. Ze gaf echter wel eerlijk toe dat ze niet helemaal puur natuur is. Ze is weleens in een kliniek geweest voor een ingreep, maar ze wil later ook graag werken in die branche. Daarnaast hebben ze samen een kind. Lees hier alles over de vriendin van Justin Bijlow.

Dayenne Kuiper is de vriendin van Justin Bijlow
© Instagram: @Dayennehuipen

Offir Marciano en zijn vrouw

Nog maar even een keeper. Niet omdat Marciano zo’n grote rol speelt bij Feyenoord, maar omdat we graag zijn vriendin aan je laten zien. De Israëlische derde doelman van Feyenoord heeft een relatie met Shelly, die eveneens uit Israël komt. Ze zijn sinds 2016 met elkaar getrouwd en hebben samen twee kinderen. Shelley diende drie jaar het Israëlische leger, maar werkt tegenwoordig als model. Lijkt ons ook een veel betere bestemming voor deze knappe vrouw. Meer weten over Shelly? Klik dan hier!

Offir Marciano is getrouwd met Shelly
© Instagram: @OfirMarci1

Schattig vriendinnetje Gernot Trauner

Over de vriendin van centrale verdediger Gernot Trauner kunnen we kort zijn. We weten dat ze Dani Jones heet en hoe ze eruitziet. Veel meer is er niet bekend over deze schattige blondine.

Gernot Trauner heeft met Dani Jones een schattig vriendinnetje
© Instagram: @Gernot_trauner

Vriendin David Hancko proftennisster

David Hancko heeft een topsporter aan de haak geslagen. Hij is samen met tennisster Kristyna Pliskova. Zij won in haar loopbaan twee WTA-toernooien en stond op dat moment op plek 35 van de wereld. De laatste jaren wil het allemaal wat minder vlotten bij de Tsjechische tennisster. Ze is inmiddels buiten de top vierhonderd gevallen. Met Adamko hebben Hancko en Pliskova ook al een kindje samen.

David Hancko heeft een tennisster als vriendin
© Instagram: @Krisynapliskova

Partner van Marcos Lopez

Marcos Lopez heeft een relatie met Eliana Olortegui. De Peruviaan heeft een vriendin uit eigen land aan de haak geslagen en de twee zijn onlangs ouders geworden.

Eliana Olortegui is de vriendin van Marcos Lopez
© Instagram: @Eliolorteguifan

Marcus Pedersen heeft prachtige vriendin

Tijd voor een hoogtepuntje, want wat Marcus Pedersen voor elkaar heeft gekregen… Hij heeft een relatie met Noor Omrani. Omrani is Nederlands tophockeyster en werd afgelopen jaar nog verkozen tot knapste spelersvrouw van Nederland. En terecht. Noor en Marcus hebben wel een heel bijzonder liefdesverhaal samen. Lees hier alles over de bijzondere manier waarop de twee samen kwamen.

Marcus Pedersen heeft een relatie met Noor Omrani
© Instagram: @Nooromrani

Quilindschy Hartman heeft relatie met Kristy

Quilindschy Hartman heeft een relatie met Kristy Willemstijn. De knappe blondine uit Ridderkerk volgt op dit moment een mbo-opleiding, maar heeft de droom om ooit advocaat te worden. Ze hebben samen nog geen kinderen, maar wel een hond genaamd Malu. In dit artikel lees je meer over de bloedmooie vriendin van Hartman.

Quilindschy Hartman heeft Kristy als zijn vriendin
© Instagram: @Kristywillemstijn

Prijs van knapste vriendin gaat naar Danilo

En die spitsen dan? Kunnen die een beetje scoren? Nou, reken maar! Danilo heeft een relatie met Tess Sarah. Daarvan willen we je graag adviseren om eens door haar Instagram-foto’s te scrollen. Danilo weet wat hij in huis heeft en wilde dat maar al te graag vast leggen. Daarom vroeg hij haar vorig jaar ten huwelijk en zal dat komend jaar plaatsvinden. “Ik dank God dat jij in mijn leven bent gekomen. We hebben zoveel uitdagingen, moeilijke dagen, maar bovenal geweldige dagen samen. Je bent fantastisch, speciaal en geweldig! Ik houd van jou met heel mijn hart en ik zal voor altijd bij je zijn, mijn verloofde”, schreef Danilo op Instagram.

Feyenoord-speler Danilo heeft een bloedmooie vriendin
© Instagram: @_tesssarah

Santiago Giménez verloofd

Ook die andere Feyenoord-spits is al bezet. Santiago Giménez heeft een relatie met Fer Serrano. De Mexicaanse is in haar thuisland zelfs bekender dan Giménez zelf. Ze was jarenlang als actrice en presentatrice te zien op televisie. Inmiddels is ze meeverhuisd naar Rotterdam. Santiago heeft haar inmiddels al ten huwelijk gevraagd. Drie keer raden wat ze zei. Alles te weten komen over Fer Serrano? Lees dan dit artikel!

Santiago Giménez heeft een relatie met Fer Serrano
© Instagram: @Ferserranoc

Igor Paixão heeft Braziliaanse vriendin

Tot slot heeft ook Igor Paixão een vriendin. Met Thayna Vieira heeft hij een Braziliaanse vrouw aan de haak geslagen. Ze is 23 jaar oud en duikt regelmatig op op de sociale media van Igor. Haar eigen Instagram-account is afgeschermd.

Igor Paixao samen met zijn vriendin
© Instagram: @Igorpaixao_00

Lees hier alles over de vrouw van Feyenoord-trainer Arne Slot!

ook interessant

We weten allemaal dat hij een geweldige voetballer is en hij laat het ook regelmatig zien in het...

Je hebt fans en je hebt FANS. Of gekken, wat jij wil. Deze dude heeft de afgelopen jaren...

Bah! Nadat Joachim Löw eerder al met zijn edele delen speelde en ongegeneerd aan zijn kont krabde, snuffelt...

Het was weer een dramatische avond voor PSV. Nadat de ploeg van Philip Cocu in de eerste helft...

Het botert al jaren niet tussen Johan Cruijff en Marco van Basten. De vriendschap is zelfs zo verwaterd...

Het is onrustig in Turkije, en dat merken ook de Nederlanders die in het land wonen. De bekendste...