Search
Close this search box.
De Rossi

De Rossi: ‘Dan had ik zelfmoord gepleegd’

Daniele de Rossi deed deze week een uiterst opmerkelijke uitspraak in de Italiaanse krant, Corriere dello sport. Wat hij er precies mee bedoelde is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat hij erg blij is met zijn keuze om bij AS Roma te blijven.

“Het is goed dat ik niet naar Manchester United ben vertrokken, want dan had ik nu zelfmoord gepleegd”, zei de Italiaan. De Rossi sloeg afgelopen zomer het aanbod af om bij de Engelse topclub te gaan spelen.

Met AS Roma doet De Rossi het een stuk beter dan Manchester United op dit moment. Roma strijdt met Juventus om de eerste plaats in de Serie A, terwijl de Mancunians onder leiding van manager David Moyes tot nu toe niet verder komen dan de zevende plek in de Premier League.

De Rossi voelt zich nu kiplekker bij Roma, maar afgelopen zomer was dat anders. “Afgelopen zomer was ik niet op mijn gemak. De relatie met mijn teamgenoten was niet goed en ik zat met mezelf in de knoop”, aldus De Rossi.

ook interessant

Hij zal het vast niet zo bedoeld hebben, maar Bilal Basacikoglu vierde zijn 5-0 voor Feyenoord nogal apart....

Hoewel Koeman bekend maakte na dit seizoen te vertrekken bij Feyenoord, schrijft hij dit seizoen nog niet af....

Ook zijn zoon is al een ware goalgetter! Maak kennis met Shaqueel van Persie, de zoon van Robin...

Volgens Feyenoordspits Graziano Pellè kan zijn teamgenoot Jean-Paul Boëtius op het komende WK in Brazilië zomaar eens een...

Puck Moonen die in een bikini op het Thaise strand dartelt, misschien wordt dat volgend jaar werkelijkheid. De...

De Vlaamse band Triggerfinger staat zaterdag 18:00 op muziekfestival Rock Werchter, maar laat dat nou toevallig om dezelfde...