Search
Close this search box.
De Kuip

De Kuip heeft beste grasmat

De Kuip in Rotterdam heeft de beste grasmat van Nederland. Dat blijkt uit een verkiezing die de Vereniging van Contractspelers (VVCS) heeft georganiseerd.

Afgelopen zondag werd het gras flink aangetast door vuurwerk tijdens de bekerfinale, nu is het echter alweer aan het aangroeien. “Op alle plekken die verschroeid waren, groeit nu weer gras. Alle kuilen zullen aanstaande zondag bij de wedstrijd tegen Cambuur verdwenen zijn en op televisie zul je niets meer zien van deze plekken”, zegt meester van het gras Erwin Beltman op de clubsite.

Beltman was verheugd met de overwinning. “We wisten dat we er goed voor stonden in het klassement, maar hadden er totaal geen rekening mee gehouden dat we de prijs vandaag al zouden krijgen.”

Toch blijft Beltman kritisch op eigen werk. “Over de gemiddelde score die we hebben gekregen kunnen we heel tevreden zijn. Tegelijkertijd laat deze score ook nog ruimte voor verbetering richting het volgende seizoen, dat wordt weer een nieuwe uitdaging.”

ook interessant

Liverpool liet vanmiddag geen spaan heel van Arsenal. Na 20 minuten stond het al 4-0 voor de thuisploeg....

Wie van heerlijke voetbaltrucs houdt moet er even twee minuten goed voor gaan zitten. In deze reclame van...

Wie is de vriendin van Thomas van den Belt, en wat is zijn salaris? In dit artikel lees...

Wij zijn in Nederland al verontwaardigd als iemand een strandbal op het veld gooit, maar in Turkije is...

In 2013 was er weer genoeg te genieten op de Europese voetbalvelden. Prachtige doelpunten, bizarre overtredingen en de...

Een voetballer in de tweede divisie van Zweden wilde even interessant doen met de bal, maar had dat...