Search
Close this search box.
De Kuip

De Kuip heeft beste grasmat

De Kuip in Rotterdam heeft de beste grasmat van Nederland. Dat blijkt uit een verkiezing die de Vereniging van Contractspelers (VVCS) heeft georganiseerd.

Afgelopen zondag werd het gras flink aangetast door vuurwerk tijdens de bekerfinale, nu is het echter alweer aan het aangroeien. “Op alle plekken die verschroeid waren, groeit nu weer gras. Alle kuilen zullen aanstaande zondag bij de wedstrijd tegen Cambuur verdwenen zijn en op televisie zul je niets meer zien van deze plekken”, zegt meester van het gras Erwin Beltman op de clubsite.

Beltman was verheugd met de overwinning. “We wisten dat we er goed voor stonden in het klassement, maar hadden er totaal geen rekening mee gehouden dat we de prijs vandaag al zouden krijgen.”

Toch blijft Beltman kritisch op eigen werk. “Over de gemiddelde score die we hebben gekregen kunnen we heel tevreden zijn. Tegelijkertijd laat deze score ook nog ruimte voor verbetering richting het volgende seizoen, dat wordt weer een nieuwe uitdaging.”

ook interessant

Je hebt hem vast al eens voorbij zien komen: de ‘chief officer Oranje’ van Heineken, Marco van Houwelingen....

Het leek erop dat Fulham-aanvaller Bryan Ruiz naar Real Betis zou verkassen maar wellicht komt het daar toch...

Er kwam al eerder naar buiten dat Johan Cruijff niet te spreken is over de tv-serie over zijn...

Rose Bertram is natuurlijk altijd een berichtje waard. De bloedmooie vriendin van Gregory van der Wiel poseerde onlangs voor Sports...

Legia Warschau was niet de zwaarste ploeg die Ajax in de Europa League kon treffen, dus de Amsterdammers...

Ohjee, Andy en Melisa hebben ruzie met de buren. Het showbizz-koppel, momenteel op televisie met een reallifesoap op...