Search
Close this search box.
Dit zijn de huizen van Ronaldo: Turijn, Madrid, New York

Neem een kijkje in 5 peperdure huizen van Cristiano Ronaldo

Als we een glimp van Cristiano Ronaldo’s huis opvingen, was dat meestal zijn steriele woning bij Madrid. Maar een man die 31 miljoen per jaar binnenharkt heeft uiteraard meerdere stulpjes tot zijn beschikking. Volgens GQ komt de waarde van Ronaldo’s huizenverzameling neer op 41 miljoen! Laten we vijf peperdure panden van de Portugees op een rijtje zetten. In welke zou jij het liefst een nachtje doorbrengen?

1. Dikke villa in Turijn

Huis Ronaldo in Turijn

Na zijn overstap naar Juventus nam Ronaldo geen genoegen met een appartementje op twee hoog. Nee, de keuze van de superster viel op een kapitale villa aan de rand van Turijn. Het moderne huisje is gelegen in de heuvels en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Het omringende bos geeft de familie Ronaldo de nodige privacy. Het prijskaartje is onbekend, maar gezien de felbegeerde locatie loopt dat ongetwijfeld in de miljoenen.

Huis Ronaldo in Turijn

2. Schitterend appartement in New York City

Huis Ronaldo in New York

Ronaldo hoeft geen Airbnb te boeken als hij New York bezoekt, want hij bezit zijn eigen appartement in ‘the city that never sleeps‘. Hij legde er 16 miljoen dollar voor neer, maar dan heb je ook wat: de woning biedt uitzicht op iconische locaties als het Empire State Building, de Hudson River en Central Park. Ronaldo deed zaken met mister president himself, want het appartement is gelegen in de fameuze Trump Tower.

Huis Ronaldo in New York

3. Hypermoderne villa in Madrid

Huis Ronaldo in Madrid

Hij mag dan vertrokken zijn bij Real, de topaanvaller wordt regelmatig gespot in Spanje. Niet in de laatste plaats omdat hij nog een dik huis bij Madrid bezit: het beroemde La Finca Mansion, waar Ronaldo vijf miljoen voor betaalde. Trouwe Instagram-volgers hebben Ronnie daar menig eiwitshake zien verorberen, want de aanvaller was nooit verlegen om zijn villa aan de wereld te tonen. Wat details: 800 m2 woonplezier, een enorm zwembad en een eigen voetbalveldje om ‘SIIII’  te oefenen.

Huis Ronaldo in Madrid

4. Luxeus strandhuis in Marbella

Huis Ronaldo in Marbella

Vergeleken met de andere huizen van Ronaldo is dit strandhuis aan de Costa del Sol een koopje. Voor ‘slechts’ twee miljoen kunnen Ronaldo en zijn vriendin over de middellandse zee turen, terwijl ze pootjebaden in het bijbehorende zwembad. Daarnaast is het buitenhuis voorzien van een eigen gym en bioscoop.

Huis Ronaldo in Marbella

5. Dure flat in Lissabon

Huis Ronaldo in Lissabon

Het is niet verrassend dat geboren Portugees Ronaldo ook een huis in de hoofdstad van Portugal bezit. Het gaat om een flat, maar wel de duurste flat die in Lissabon te vinden is. Zes miljoen euro! Daar krijgt de topaanvaller 3000 vierkante meter woonpret voor terug, met onder andere een eigen binnenzwembad en gym. En laten we vooral het prachtige uitzicht over Lissabon niet vergeten. Ach, konden wij maar tegen een bal aantrappen…

Huis Ronaldo in Lissabon

ook interessant

De normale dingen in huis schoonmaken, zoals de tafel en de vloer, zijn dingen die de meeste mensen...

Hij moet elke week een flink eind op en neer voor zijn tv-optredens, want het huis van Johan...

Als je weet hoeveel Virgil van Dijk opstrijkt bij Liverpool, snap je wel dat de beste verdediger ter...

Georginio Wijnaldum gaat lekker. De dynamische middenvelder heeft een basisplek bij één van de beste voetbalclubs ter wereld...

Hij stond ooit bekend als de visserszoon als Katwijk, maar die tijden liggen ver achter ons. Dirk Kuyt...

De aanwezigheid van een beetje groen kan een mens ontzettend goed doen. De aanwezigheid van planten maakt ons...