Search
Close this search box.
Dit zijn de bloedmooie ex-vriendinnen van Max Verstappen op een rijtje

De ex-vriendinnen van Max Verstappen op een rij

De lijst met ex-vriendinnen van Max Verstappen is lang. Niet zo gek, als absolute baas in de Formule 1 bent heb je over vrouwelijke aandacht niet te klagen! Max Verstappen is met zijn 25 jaar in de bloei van zijn leven, en verslindt de ene na de andere dame. Dit zijn alle exen van de coureur op een rijtje. Tegenwoordig is Kelly Piquet de vriendin van Max Verstappen.

Mikaela Ahlin-Kottulinsky

Max Verstappen dumpt Zweedse blondine
© Instagram

Het begon allemaal met deze Zweedse deerne, die Max kende van het circuit. Dat maakt Mikaela geen pitspoes, maar autocoureur. En wat voor één: Mikaela was de eerste vrouw die een autorace wist te winnen. Mikaela en Max waren sinds september 2015 samen, maar zetten daar na een jaar een punt achter.

Max Verstappen dumpt Zweedse blondine
© Instagram

Joyce Godefridi

Joyce Godefridi vriendin Max Verstappen

Joyce Godefridi is een Vlaamse schone, die nog geen dag na de breuk met Mikaela gespot werd met Max. Beauty én brains: Joyce timmert aan de weg als model, en studeerde aan de hogeschool van Leuven. Joyce en Max werden door verschillende Limburgers opgemerkt, maar vader Jos ontkende dat zijn zoon een nieuwe relatie had.

Joyce Godefridi vriendin Max Verstappen
© Snapchat

Roos van der Aa

Roos van der Aa vriendin Max Verstappen
© Instagram

We gaan vrolijk door, want ook beautyblogster Roos van der Aa zou één van de ex-vriendinnen van Max Verstappen zijn. Opnieuw een beeldschone blondine. Roos en Max lieten er geen gras over groeien, want ze was snel te vinden in Max’ appartement in Monaco. Een gezamenlijke foto werd haastig verwijderd.

Roos van der Aa vriendin Max Verstappen
© Instagram

Maxime Pourquié

Maxime Pourquie, vriendin Max Verstappen
© Instagram

De mooie hockeyster Maxime was Max’ volgende scharrel. Max liet ook Maxime (woonachtig in Londen) overvliegen naar Monaco. Naar verluidt vierde het tweetal daar samen Oud & Nieuw. Opnieuw geen ware liefde, want binnen een paar maanden was Maxime nergens meer te bekennen.

Maxime Pourquie, vriendin Max Verstappen
© Instagram
Maxime Pourquie, vriendin Max Verstappen
© Instagram

Joëlle Witschge

Max Verstappen regelt Joëlle Witschge
© Instagram

Veel Instagram-foto’s van de dochter van Richard Witschge kregen een like van Max, dus moest Joëlle volgens Story wel zijn nieuwe liefde zijn. Een goede smaak kan de coureur niet worden ontzegd, maar ze zijn nooit samen gespot. Joëlle heeft inmiddels een gezinnetje met voetballer Dave Bulthuis.

Max Verstappen Joëlle Witschge
© Instagram

Dilara Sanlik

Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen
© Instagram

Dilara en Max waren lang onafscheidelijk, maar ook deze Duitse behoort nu tot de ex-vriendinnen van Max Verstappen. Hoewel hij na Formule 1-overwinningen vaak de tijd nam voor zijn liefje, onthulde Max enige tijd later in een tv-programma dat het uit was.

Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen
© Facebook

Kelly Piquet

Kelly Piquet is de vriendin van Verstappen
© Instagram

Max maakte op Nieuwjaarsdag 2021 met een gezamenlijke foto op Insta bekend dat Kelly Piquet zijn nieuwe vriendin is. Deze Braziliaanse (met Nederlandse moeder) is geen onbekende in de Formule 1, want ze had een relatie met voormalig Red Bull-Coureur Daniil Kyvat. Bovendien was haar vader Nelson driemaal wereldkampioen. Tegenwoordig is ze vrijwel altijd in het kielzog van Max te vinden.

Kelly Piquet, vriendin Verstappen
© Instagram

Bonus: Lindsey Vonn

Lindsey Vonn Max Verstappen
© Instagram

En dan is er nog skiester Lindsey Vonn, die een slordige 13 jaar scheelt met Max. Toch belette dat de zelfverzekerde autocoureur niet om op Twitter openlijk te flirten met Vonn, die gevleid leek. Of het ooit van een date is gekomen, blijft onduidelijk.

Max Verstappen flirt met Lindsey Vonn
© Twitter
Bloedmooie skiester verliest en doet dan DIT
© Instagram

ook interessant

Waar je hem van wilt kennen, zijn zijn zeer knappe dochters. Wij stellen ze graag aan je voor:...

Ooit van Natassia Van Kerkvoorde gehoord? Vast niet, maar deze Vlaamse schone beweert ooit het bed te hebben...

Terwijl Tom Dumoulin nog goed en wel aan het wielerseizoen moet beginnen, heeft landgenoot Niki Terpstra zijn eerste...

Ajax moet het opnieuw enkele weken doen zonder aanvoerder Siem de Jong. De aanvoerder van de Amsterdammers was...

Manchester United nam verrassende stappen op de transfermarkt, maar fans van de legendarische ziener Nostradamus hadden dat allemaal...

Weet je nog, dat we eergisteren meldden dat Mesut Özil zich verloofd zou hebben met Miss Turkije 2014?...