Search
Close this search box.
Vriendin Ihattaren

Yasmine is de ex-vriendin van Mo Ihattaren, en werd razendsnel zijn ex-vrouw

De carrière van Mohamed Ihattaren zit in het slop. De talentvolle middenvelder heeft diverse mislukte avonturen achter de rug, en ook met zijn liefdesleven wil het niet vlotten. Dit is Yasmine Driouech, de vrouw die vanuit het niets trouwde met Mohamed Ihattaren, maar ook razendsnel zijn ex werd.

Yasmine Driouech, de ex-vrouw van Mohamed Ihattaren
© Instagram: @iitsyasmine

Ooit stond Ihattaren te boek als het grootste talent van Nederland. Zonder ooit te zijn opgeroepen verkoos hij zelfs al een interlandloopbaan bij Nederland boven Marokko. Bij PSV kon hij echter niet overweg met trainer Roger Schmidt, waardoor hij naar Juventus vertrok. Door die club werd hij uitgeleend aan Sampdoria, maar daar kwam hij niet opdagen op de trainingen.

Yasmine Driouech, de ex-vrouw van Mohamed Ihattaren voor de spiegel
© Instagram: @iitsyasmine

Onlangs heeft Ajax nog geprobeerd om hem weer op het juiste pad te krijgen, maar ook daar werd hij vroegtijdig teruggestuurd naar Juventus. Net toen dat nieuws naar buiten kwam, maakte Ihattaren ook bekend te gaan trouwen. Daarmee verbaasde hij vriend en vijand, want hij had nooit eerder openlijk over haar gesproken.

Yasmine Driouech, de ex-vrouw van Mohamed Ihattaren op een brug
© Instagram: @iitsyasmine

De vrouw van Mohamed Ihattaren

De vrouw met wie hij op dat moment zijn leven wilde delen, heet Yasmine Driouech. Onder jeugdige lezers misschien wel een bekende naam, want Yasmine is namelijk succesvol Tik-Tokker. Met haar honderdduizend volgers op Instagram leidt ze een leven als influencer, waarbij ze producten een podium geeft op haar sociale media-kanalen.

Yasmine was al vaker gespot bij voetbalwedstrijden van Mohamed Ihattaren en eind september bracht hij naar buiten met haar te gaan trouwen. Bij die bekendmaking was er al wat ophef, want Yasmine is namelijk de ex-vriendin van voormalig AZ-speler Zakaria Aboukhlal, die op dat moment goed bevriend was met Ihattaren.

Mohamed Ihattaren trouwt met zijn vrouw Yasmine Driouech
© Instagram: @Sweetcakesnl

Ihattaren sart zijn ex-vrouw

Het huwelijk was echter geen lang leven beschoren, want zes weken later besloten Ihattaren en Yasmine alweer te gaan scheiden. Dat de twee niet in goesde harmonie uit elkaar zijn gegaan, bleek wel in de week daarop. Volgens Yvonne Coldeweijer van Juicechannel, heeft Ihattaren haar vervolgens teruggepakt. Twee weken na de scheiding, zette Ihattaren een foto op zijn Instagram waarmee hij aangaf opnieuw verloofd te zijn, alleen nu met een ander.

Yasmine Driouech, de ex-vrouw van Mohamed Ihattaren
© Instagram: @iitsyasmine

Volgens Coldeweijer deed hij dat alleen om Yasmine dwars te zitten. “Ihattaren is heel druk met uitgaan en hij heeft daar een chick opgepikt en is met haar naar een hotel gereden in Nijmegen. Met haar heeft hij ook deze zogenaamde verlovingsfoto gemaakt. Mo was eigenlijk helemaal niet zo aardig tegen haar. Hij deed commanderend en uit de hoogte.”

Yasmine Driouech, de ex-vrouw van Mohamed Ihattaren
© Instagram: @iitsyasmine

“Na een wilde nacht heeft hij tegen haar gezegd dat hij wat drinken ging halen bij de receptie en is toen gewoon weggegaan.” Ihattaren heeft de kamer afgerekend en liet de vrouw achter in Nijmegen. “Die was met zijn auto daar gekomen dus ze moest met de trein terug.”

Lees hier meer over het huis van Mohamed Ihattaren!

ook interessant

Het was allemaal niet best wat het Nederlands elftal gisteren tegen Japan liet zien (2-2 gelijkspel), maar gelukkig...

Het wordt Arjen Robben tegen Robin van Persie in de Champions League. Manchester United heeft zojuist namelijk titelhouder...

Je hebt vast wel iets meegekregen van de internetdiscussie over de goud-witte jurk. Is dat verrekte ding nu...

We kunnen er kort over zijn: het krachtsverschil tussen België en het Nederlands elftal is momenteel enorm. Terwijl de...

Wanneer je een voetbalwedstrijd gaat plannen, is het belangrijk dat je een goede strategie uitwerkt. Hierbij is het...

Jetro Willems bakt er de laatste tijd weinig meer van op het voetbalveld en misschien heeft dat iets te...