Search
Close this search box.
Frank de Boer en Christian Eriksen

‘De Boer ziet zichzelf best 8 tot 10 jaar blijven’

Frank De Boer ziet zichzelf voorlopig niet zomaar bij Ajax vertrekken, zegt hij tegen De Telegraaf. Ook het winnen van de vierde landstitel op rij zal zijn gedachten daarin niet veranderen.

Frank de Boer zei die in aanloop naar het Europa LEague-duel met Red Bull Salzburg. “Ik kijk van jaar tot jaar hoe ik me voel en of ik nog van nut ben bij de club. Of ze me nog niet uitkotsen. Op dit moment heb ik dat gevoel nog helemaal niet en denk ik dat we heel tevreden met elkaar zijn. Ik zie geen reden om te vertrekken. Mijn gevoel is nog steeds dat ik hier acht tot tien jaar blijf.”

“Komende zomer gaan er waarschijnlijk opnieuw twee of drie spelers weg. Het is een drive om toch weer een team te smeden, het liefst weer met zelfopgeleide spelers”, zegt hij. “We hebben al zo vaak ons hoofd gestoten, dat we iemand voor de hoofdprijs kochten en hij niet degene blijkt die we hadden verwacht. Kijk het maar eens na in de boeken: er zijn uitzonderingen, maar jeugdspelers doen niet vaak onder voor de aankopen. We willen de lat bij het aantrekken van spelers hoog leggen. Dan kom je bij spelers uit die op Champions Leagueniveau willen spelen. En dan kiezen ze liever voor Manchester United.”

ook interessant

Theo Lucius kwam een blauwe maandag uit voor het Nederlands elftal, maar verschijnt tegenwoordig vooral in het nieuws...

Of ze de nieuwe Kiki Bertens is moeten we afwachten, maar de 22-jarige tennisster Sem Wensveen trekt genoeg...

Dat zie je niet elke dag. In voorbereiding op de bekerfinale van vanavond, tegen Real Madrid, speelden de...

Wie Rafael van der Vaart zegt, zegt Sylvie en wie Sylvie zegt, zegt Sabia! De driehoeksverhouding haalde dit...

Die keren dat wij aandacht besteedden aan de bloedmooie vriendin van Rick Karsdorp was dat louter positief, maar...

Wesley Sneijder was zondag de grote kleine man in de derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe, hij maakte daar...