Search
Close this search box.
Mauricio Pochettino

De Boer niet naar Tottenham

Frank de Boer wordt niet de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. De manager van Ajax leek lange tijd kandidaat bij de Engelse club, maar zij kiezen nu toch voor een andere trainer. Mauricio Pochettino is namelijk aangesteld als manager. De Argentijn wordt overgenomen van Southampton.

Pochettino is de opvolger van Tim Sherwood, die twee weken geleden op straat werd gezet door de Spurs. Met Southampton eindigde Pochettino het afgelopen seizoen op de achtste plaats in de premier league.

Van 2009 tot 2012 was de Argentijn nog trainer bij Espanyol, nadat hij daar ook zijn carrière als speler had afgesloten tijdens zijn tweede verblijf in Barcelona. Verder kwam de verdediger uit voor Bordeaux, Paris Saint-Germain en Newell’s Old Boys in zijn geboorteland.

ook interessant

Raymond van Barneveld wist zich gisteravond op het nippertje te plaatsen voor de halve finale van het WK...

Het is inmiddels een bekend fenomeen, de kopbalstunt. Een ploeg moet met alle spelers tegenover elkaar gaan zitten...

We willen Puck Moonen allemaal laten weten dat ze een prachtige jongedame is, maar je kunt ook te...

Niet alleen in Nederland was er teleurstelling toen Oranje woensdagavond werd uitgeschakeld na penalty’s. De Amerikaanse talkshowhost Seth...

De liefde was lang bekoeld, maar de Oekraïense tortelduifjes Victoria Koblenko en voormalig FC Groningen-speler Evgeniye Levchenko zijn...

Wielrenner Tom Dumoulin heeft in de eerste tijdrit in de Giro d’Italia meteen een flinke klap uitgedeeld aan...