Search
Close this search box.

De bloedmooie ex-vriendin van Rob Kamphues

De vriendin van Rob Kamphues is nu al enige tijd Kristi Nieuwenhuijse, maar de F1-presentator hield er lang een wild liefdesleven op na. Dat gebeurde allemaal na de breuk met zijn ex-vrouw, met wie hij twee zoons heeft. We willen wat extra aandacht schenken aan één van zijn veroveringen: de 33-jarige Anna Arendshorst. Een prestatie, want Rob is zelf 61!

Ⓒ Instagram

De beste man weet wie hij uitkiest, want Anna stond meermaals in de FHM 500. Ze werkt als model en brak door als covermodel voor de Franse Playboy. De twee ontmoetten elkaar (hoe kan het ook anders) op het Formule 1-circuit van Monaco. Daar wist Rob de beeldschone Anna met zijn charmes te verleiden.

De vonk sloeg dus over, maar dat duurde niet heel lang. Al na enkele maanden kwam het bericht dat de twee hun eigen weg hadden gekozen. Rob wilde er niet te veel over kwijt, want ‘dat vond hij niet leuk voor Anna.’ Het leeftijdsverschil zal er wel iets mee te maken hebben gehad.

Dit is trouwens de knappe vriendin van Robert Doornbos.

De vele vriendinnen van Rob Kamphues

Het is zeker niet de eerste vrouw die Rob in tranen achterliet, want sinds zijn scheiding date de kale sportpresentator er lustig op los. Zijn huidige vriendin is dus Kristi Nieuwenhuijse, die hij na zijn kortstondige affaire met Anna tegen het lijf liep. Rob had ook nog kort verkering met actrice en prestatrice Marlijn Weerdenburg. Noemenswaardig is zijn relatie met Mona-Liza Machado, die zwanger van hem raakte. Dat geloofde Rob niet, maar een DNA-test bewees het tegendeel. Het dochtertje is inmiddels onderdeel van de familie Kamphues. “Mijn zoons zien haar als hun jongere zusje”, vertelde hij aan Story.

Enfin. Hier wat beeld van Anna Arendshorst, de fotogenieke ex van Rob Kamphues.

Ⓒ Instagram
Ⓒ Instagram
Ⓒ Instagram

ook interessant

Frank de Boer mag dan roemloos op straat zijn gezet door Internazionale, medelijden hoeven we niet te hebben met...

Het is een bekend recept: men neme een jongen die ietwat op een bekende voetballer lijkt en doet hem...

Er gaat een biografie komen over het leven van Sylvie Meis. Ze heeft een flink bedrag aangeboden gekregen...

Volgend jaar zomer is er geen EK-avontuur in Frankrijk voor de spelers, dus zullen we in die periode...

Ronald de Boer is voor de vijfde keer vader geworden, zo laat de oud-voetballer aan Shownieuws weten. Zijn...

Hij is in geen velden of wegen te bekennen, de Britse miljonair die deze week zijn peperdure Rolls...