Search
Close this search box.
Ana Ivanovic 3

De 5 lekkerste tennissters

Wimbledon komt er weer aan en wij kunnen niet wachten! Niet alleen vanwege het mooie spelletje, maar ook door het vrouwelijk schoon dat zich over de baan beweegt. Om alvast in de stemming te komen, zetten wij vijf beeldschone tennissters voor je op een rijtje!

5. Maria Kirilenko

© Instagram
© Instagram

Mario Kirilenko heeft een verdienstelijke tenniscarrière, maar wist nooit verder te komen dan een kwartfinale van een Grand Slam. De Russische klust bij als model en was een gezicht van Adidas. Ze werd in 2009 vervangen door Caroline Wozniacki, die je verderop in dit lijstje terugvindt.

4. Ana Ivanovic

© Instagram
© Instagram

Deze Servische schone wist in 2008 Roland Garros te winnen en stond in datzelfde jaar ook in de finale van de Australian Open. Ivanovic viel afgelopen jaar voor de charmes van Bayern München-middenvelder Bastian Schweinsteiger, die haar op de Roland Garros van dit jaar toejuichte.

3. Anna Kournikova

© Instagram
© Instagram

Anna Kournikova was zeker geen toptennisster (noemenswaardige prijzen won ze nooit), maar door haar uiterlijk wist de Russische schone buiten de tennisbaan wél opzien te baren. Ze had onder andere een relatie met Maroon 5-zanger Adam Levine. Haar loopbaan op de baan stokte al op haar 21e vanwege een hernia.

2. Caroline Wozniacki

© Instagram
© Instagram

De voormalig nummer één van de wereld is de eerste Scandinavische vrouw die dat ooit lukte. Toch heeft de Deense nog nooit een Grand Slam gewonnen. Ook Wozniacki houdt van de spotlights: zo sierde ze onder andere de cover van Sports Illustrated en had ze een relatie met de Noord-Ierse topgolfer Rory McIlroy

1. Maria Sharapova

© Instagram
© Instagram

Maria Sharapova is net als haar landgenote een appetijtelijke dame, maar heeft haar tennisloopbaan beter benut. Sharapova won alle grote Grand Slams en zal ook op Wimbledon weer haar beste beentje voort zetten. Met flink wat gekreun, want dat is toch haar handelsmerk.

ook interessant

Hij is 26 jaar oud, van Surinaamse afkomst en speelt bij Sporting Portugal. Maar wat weten we nog...

Ajax: ooit één van Europa’s topclubs, maar die tijden liggen mijlenver achter ons. Het is zelfs zo dramatisch...

De teen van Patrick Kluivert bezorgde Ajax in 1995 de laatste Champions League en dat is LANG geleden. Valt...

Het schoolvoorbeeld dat je drie keer moet nadenken voor je iets roept als er een camera bij is....

Opvallend nieuws uit Noord-Korea: de staatsomroep zou de bevolking hebben wijsgemaakt dat het land de WK-finale tegen Portugal...

Ronald de Boer heeft vandaag zijn eerste kleinkind mogen verwelkomen. De 22-jarige dochter van de voetbalanalist, Maxime, beviel van...